A kuvaszokról segítene valaki?!
sziasztok nekem vann 2008-as születésű szuka kuvasz kutyám
nagyon barátságos velünk az idegeneket nagyon nem kedveli
még kiskorában a papámnál volt és most meg ide hoztunk magunkhoz jól kijön velünk mert ismer minket sokat jártunk a papámékhoz és gondolom meg jegyzett minket.
de viszont apukám véleményt kért a barátaitól és szinte mindenki azt mondta neki hogy kuvaszt gyerekek mellé nee!
nagyon rosszakat hallani róluk
VALAKI SEGÍTSEN IGAZSÁGOT TEREMTENI KÉREM!
nagyon köszönö m a válaszokat a kuvaszok nem buták igazad van emgpróbálok bátor lenni és nrm félni tőle
amugy család közül engem szeret a legjobban állandóan követ meg minden játszunk eggyütt
ahoz képest hogy 4 éves úgyes játszik mint egy 5 honapos ki s vizsllaa:DD
A kuvasz nem kedveskedő fajta???
Volt már kuvasz kutyád??
Azoknál goromba a kuvasz amelyiket kiskorában agyon verték.. ott persze, hogy goromba érzi hogy ő nagy lett és vissza adja mindazt amit kapott! egy kutya sosem felejt!!
Ahol szeretik miért bántaná a saját gazdiját illetve a többi családtagot?? Ez már annyira fáj..hogy a sok h*lye miatt mindenki az összes kutyát hibáztatja!! Hol ott az a jó pár h*lye b*szta el a kutyája nevelését. -.-"
Olvasd már el amit írt a kérdező!! Hisz nyalogatja..mi tartani valója lenne tőle?? Meg ismeri is őket csak tudják, hogy milyen tulajdonságai vannak a kutyusnak! Azért ne negatívumot írjatok már neki! Már fél szegény a kutyától...
attól tartok csak hogy megharap nagyonrosszakat hallottam a kuvaszokról ÉS MEGIJEDTEM EGYSZERŰEN és furcsÁn éreztem magam felmerült bennem az a kérdes " vajon ő harap ?",, "vajon ő más mint a többi kuvasz"?
de tényleg tudom,, látom rajta NAGYON SZERET MINKETT!!
a kutyánkat sohase verték meg a papámékk
majd lesznek kiskutyái 1 hét múlva fogjuk majd elviinni a fedeztetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!