A kuvaszokról segítene valaki?!
sziasztok nekem vann 2008-as születésű szuka kuvasz kutyám
nagyon barátságos velünk az idegeneket nagyon nem kedveli
még kiskorában a papámnál volt és most meg ide hoztunk magunkhoz jól kijön velünk mert ismer minket sokat jártunk a papámékhoz és gondolom meg jegyzett minket.
de viszont apukám véleményt kért a barátaitól és szinte mindenki azt mondta neki hogy kuvaszt gyerekek mellé nee!
nagyon rosszakat hallani róluk
VALAKI SEGÍTSEN IGAZSÁGOT TEREMTENI KÉREM!
Itt gyakorin sok az olyan ember aki direkt ír rosszat..vagy félre olvassa és rosszat ír..anno engem is beijesztettek a lovamtól akkor mindig remegve mentem jó formán hátra a karámhoz..Bemenni nem mertem..majd egy okos ember felnyitotta a szemem és azóta gyakorin csak olyan kérdést írok fel ami nem állatokhoz fűzödik mert sok itt a tudatlan!( de vannak kivételek!! )
A kutyust NE FEDEZTESD!! IVARTALANÍTSD! Nézz körbe mennyi kóbor kutya van még az utcán..a menhelyek megtelve vannak!! Te sem szeretnéd, hogy valamelyik "kiskutyát" viszont lásd az út testen..vagy éppen a menhelyen..vagy elgázolva...Legyen eszed és ivartalanítsd!!
Valóban ez nagyban függ a neveléstől, de általában a kuvaszok kimondottan szeretik a gyerekeket, persze akad kivétel, pl ha valami negatív kölyökkori élménye kapcsolódik gyerekhez.
A két lányom kicsi koruktól kezdve együtt hancúrozott több kuvasszal is az udvaron, soha semmi probléma nem volt. Általában a gyereket kell a kutyához nevelni, mint fordítva, de ez érvényes más állatokra is, a gyerekkel a korához mérten meg kell értetni,hogy mikor mit miért cselekszik a kutya, mire hogy fog reagálni.
Az én kuvaszom imádja a gyereket. Ha rokonok jönnek hozzánk egy 10 éves kislányért egyenesen bolondul. Le se lehet róla vakarni, ha a kiscsaj leül, az ölébe teszi a fejét, és úgy simogattatja magát :D Imádnivaló
De soha nem hagyom egyedül gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!