Golden retriver kutyának szeretnénk házat venni. Tudom hogy számít a marmagasság, hossz, teljes magasság csak azt nem hogy pontosan mi hány cm. Segítene valaki, hogy mekkora házat érdemes venni, hogy ne legyen se túl kicsi se túl nagy?
1.5m hosszú, 2 vagy 2.5m széles magasságra meg szerintem 80cm elég! és az úgy kényelmes neki!
Nem akarok beleszólni, hogy milyet veszel de én úgy tudom, hogy ezek nagyon drágák:) Vagyis én ilyen tök kicsi házakat láttam 30ezer körül.. :S szerintem ha egy asztalossal megcsináltatod az úgy olcsóbb:) nézd meg mennyi az a ház amit venni akarsz utána hívj fel egy asztalost és kérdezd meg tőle h mennyiért csinálná meg cakomm pakk:) és lehet h 10-15ezret spórolsz ami meg nem mind1 :) sok siker :D
nem tudok pontos árat, most csak úgy mondok egy összeget!:D
tegyük fel kinézel egy házat ami 70ezer ft megnézed a méretét és felhívsz egy asztalost h szeretnél egy kutyaházat csináltatni elmondod a méreteket és közlöd vele h van rá 45ezer ftod és akkor vagy azt mondja h igen vagy azt h nem felhívsz egy másikat és ha nem akarja 45ért megcsinálni mond h akkor 50ezer és ez a vége! ha azt mondja h nem akkor keresel egy harmadikat:D de amúgy szerintem az első is megfogja csinálni! csak annyit mondjál h van pl. 40ezred egy ekkora méretű házra:D és már is nyertél 30ezret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!