Milyen etetoszeket erdemes venni? (dontheto hattamla, magassag allitasa)
Nekünk ilyen van: [link]
Tökéletesen bevált!
Szia
Nekem ilyen van.3 pozicioban allithato a hattamla.A labtarto magassagat barmilyen pozicioba lehet tenni.Konnyen tisztithato az anyaga.Fixalhato a laba ha kinyitotta, igy tuti nem csuklik ossze a gyerek alatt.
A talca konnyen leveheto 2 kis kar benyomasaval.
Nekem ezek voltak a lenyeges szempontok.Az allithato magassagot nem tudom mire ertetted, de ez nekem jo magassagban van.
Én is az IKEA-sra voksolok. :)
Anno azért vettem, mert a fórumokon agyon dicsérték és csak csatlakozni tudok.
Piszok olcsó, könnyű szállítani is és elnyűhetetlen:
Szia.Nekünk dönthető háttámlás van 3 pozicióban,2 hónapig így használtuk míg nem, ült rendesen a babám,szerintem érdemes ilyenre beruházni.Dupla tálcás,nem létfontoságú,de nekem mikor elkezdett egyedül enni a kisfiam és maszatolt, hama lekaptam és evett tovább a másikon.Az állítható magasságát pedig most használjuk ki,mert nem volt hajlandó már az etetőszékbe enni,hozzánk ült a nagyasztalhoz,így levettem a tálcákat az etetőszékről,beállítottam neki magasságilag a nagyasztalhoz,azóta velünk eszik a nagyasztalon,de az ő székében-imádja!!!!Szerintem (legalább is nelünk)maximálisan kihasznáűlhatók a funkciói-hozzáteszem sima baby point fabula-s van 22000,nem 40-50000 ft-os,ami ugyanezeket tudja,csak más a neve.Én feleslegesnek tartottam extra drágát venni belőle.
Ilyen a miénk,csak kék-és van hozzá ülésszűkítő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!