Milyen kutyafajtát lehet olcsóbban beszerezni ami okos, jól tanítható de nem lesz ideggyenge illetve beteges? Illetve honnan érdemes vásárolni? Mire kell figyelni vásárlásnál?
És szerinted egy ilyen keverék mennyire " megbizható" mennyire okos illetve tanitható nem lesz vele a késöbbiekben viselkedési illetve egészségügyi gond?
Amúgy köszi!
persze keverék mert nincs törzskönyve,de én úgy nézem benne csak vizsla van amúgy:O
Nekem is keverékem van és 5 perc alatt mindent megtanult,folyamatosan a kedvembe akar járni rettentő okos!
Olcsón akarsz kutyát vizsla tetszik akkor mi a probléma? Ha normál áron akarnál kutyát egyértelmű az uszkár ajánlanám mert könnyű vele,igen intelligens de 100 ezer ft körül van,80 körül megkapod hobbyra is.
De ezek a vizslák szerintem gyönyörűek,ha veszel tenyésztőtől az se biztos hogy könnyen fog tanulni. Függ a személyiségtől,és tapasztalat nálam hogy a nőstényekkel sokkal könnyebb,kanok makacsabbak.
Egézségügyi szűrése nincs ezeknek a piciknek ahogy egy tenyésztőn kívűli kutyának se,szóval garancia nincs rá.
De ezt te mérlegelted már magadba,úgyhogy nincs más lehetőség:)
Hát ha tényleg komolyan gondolod és nem lépnél vissza utolsó pillanatba,megbízható vagy akkor írj mindenképp a hírdetőre. Leírod hogy mennyire szeretnéd őt,1 hét múlva el is tudnád vinni,leírod az életkörülményeidet miért felelne meg neked és várod hogy visszaírjanak:)
Szorítok neked,megmaradt bennem ez a vizsla nagyon annyira szép,pont tegnap este mutattam páromnak is hogy a viharba lehet ő menhelyen?? Aztán írtad itt kérdésnél és be is ugrott:)
Hát szorítok neked,ígérd meg hogy írsz mi lett oksa?
Okés írok mindenképp és köszi, hogy linkelted még a fajtatiszták között is simán áruba lehetne bocsátani sok fajtatiszta kölyök vizslánál is szebb. Most épp azt keresem kire kéne ráirni!
Köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!