A Gombos könyvek közül melyiket érdemes megvenni? Pürékorszak, Babaétrend, okos baba?
Én megkaptam a Pürékorszak c. könyvet ajándékba, de azon kívül, hogy a port fogja, nem használom.
Vannak benne receptek, ez igaz. De nem minden ételt lehet 4-6 személyre megcsinálni, ha csak a receptet követed.
Persze, ha a darabszámokat és az alapanyagokat sokszorozod és úgy készíted el, akkor igen.
Olyan receptek vannak ebben, amit se a párom se én nem eszünk meg. Pl. mi nem laknánk jól őszibarack-alma főzelékkel. A lányunk igen. Ez a lényeg.
Vannak az elején általános leírások, hogyan célszerű tárolni, fagyasztani. Alapanyagokról információ.
Szerintem nem ér meg 3ezer forintot. Inkább akkor a netet fizetem továbbra is és itt olvasgatok baba ételek után.
Egyébként 6 hónapos kortól vannak étrendek.
- 6 hónapos kortól
- 7-9 hónap
- 9-12 hónap
Köszi.
És vajon a Babaétrend?
(Közben rájöttem, hogy az Okos baba nem ételről, hanem játékokról szól:)
A babaétrend elég jó. Vannak benne olyan receptek, ami 1 adag, de olyan is van, ami 6 adag, így fagyaszthatsz is. Van benne olyan is, hogy 2 felnőtt és 4 gyerek részére.
Az elején van sok hasznos tanács, főleg első gyerekes tapasztalatlan anyukáknak, mint én szerintem nagyon hasznos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!