Kislanyom 1eves es 7510gramm! Nem hajlando enni! Kicsi a sullya, de eletvidam ügyes es okos baba! Mi lehet a baja?
Nem lehet, hogy vashiányos esetleg? Én lehet, hogy a saját megnyugtatásodra kérnék egy beutalót vérvételre.
(Egyébként tudod, hogy minden baba más, lehet, hogy semmi okod aggódni.)
A fiam 4 hónaposan 9 kiló volt!
Most 3 éves és 11 kiló.
Szerintem ha amúgy nincs baja, akkor ne aggódj, a lényeg, hogy jókedvű. És végülis azt írod, hogy hízik, csak egy kicsit lassan. :)
Az is lehet, hogy túl sokat iszik és az telíti el a gyomrát.
a baj ha nem adok neki annyit inni akkor sem akar enni!:-(
csak a zöldbosot,barackot es bébi répát akrja megenni na meg a ropit!de azt adom neki,mert esküszöm en mar a ropinak is örülök ha megeszi!hnap sziv ultrahang,az orvos szerint attol is lehet picike!egyebkent nemetorszagban elünk es itt mindent megneztek mar!ha az elkövetkezö 6honapban sem gyarapodik az orvos a növekedesi hormon fogja ellenörizni!attol felek,hogy hormon kezelest kapjon!köszönöm a valszokat!
Én kislányom is pici, 8,2 kiló volt egy évesen. Ehhez centiben se sok, 72 centi körül van, teljesen arányos, nem is vékony.
Valószínűleg ilyen az alkata.
Az, hogy kevesebbet eszik, lehet a fogzás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!