Hogyan vegyem rá anyám, hogy oda adja a kutyát? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukámék találtak egy kb 6 hónapos kutyát,ennek már másfél éve,a kutyát úgy találták,hogy agresszív volt,egyébként egy kis-közép testű,talán spicc keverék lehet,most már 2 éves elmúlt,nem tudom számít e.A problémám az,hogy nem tudják kellően tartani,nevelni,én oltottam be,én állom az eledelét,én viszem sétálni,és próbálom nevelni is,kutya suliba vittem,mert nagyon el kényeztették,bárhova felmehet és még az asztalról is ehet,kutyáknak,embereknek,gyerekeknek támad,sétálni sem tud rendesen.A másfél év alatt semmit sem javult,mivel hiába tanítom meg neki a szabályokat,ha anyumék nem tartják be és nem foglalkoznak vele,a kutyát gyereknek tekintik.Nekem ez már sok.Nem az én kutyám,mégis én foglalkozok vele,a kutya a másfél év alatt többször is megharapott,amióta velünk van,pedig soha nem bántottam,azóta elviselhetetlen egy öleb.Én személy szerint nem az e karakterű kutyákat szeretem,én pitbull párti vagyok,nem nagyon szeretem az elkényeztetett,királykisasszony kutyákat.Hogyan vehetném rá anyukám,hogy oda adja a kutyát,egy hozzá értő embernek,vagy legalább ne nekem keljen állni a kutya tartását és más egyebet?Ösztöndíjból finanszírozom a kutyának a szükséges dolgokat(eledel,oltások,kutyaiskola,felszerelés új,stb -mivel szét rág mindent).Köszönöm előre is a segítséget!16/L2012. júl. 20. 11:32
11/11 anonim válasza:
Az állatvédőkhöz semmi értelme nem lenne fordulni. A kutyák agyon kényeztetését nem tiltja a törvény :)
Ez neked kényelmetlen, de a szüleid szeretik a kutyust. Azért az már gáz, ha a kutya a gyerek előtt van. Én is imádom a kutyákat, de ez már túlzás. Csak azt mondom, hogy próbálj meg a szüleiddel beszélni. Ha beadnád a menhelyre a kutyust, valószínűleg sohasem bocsájtanák meg Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!