Hogyan vegyem rá anyám, hogy oda adja a kutyát? (Többi lent)
Én nagyon egyszerűen megoldanám a problémát:
Mától egy fillért nem adnék a kutyára, hanem ultimátumot:Vagy engedik, hogy a kutya kutyaként éljen, és így lényegesen kevesebbe is kerül, vagy a továbbiakban mindennemű segítséget megtagadsz tőlük!
Addíg is a kutyával tisztázd le, hogy Te vagy a falkavezér, nem Ő!
Utána legalább megharapdálni nem fog.
aztán meg anyudéknak csak megjön az eszük.
Én már a büntetést és az ivartalanítást sem fizettem volna ki, milyen alapon? Övék a kutya, övék a felelősség!Pont!
Az új gazdi keresése lenne a legjobb, de nem fog kelleni senkinek sem. Tudom, hogy vannak erős kezű gazdik, akik meg tudnák nevelni, de nekem még nem sikerült olyat találnom a kis vakarcs ideiglenes csivi keverékemnek. Egy harapós kutyát meg nem lehet akárkinek odaadni.
A szüleid szeretik azt a kutyust, túlságosan is. Tudom, hogy ez neked problémát jelent, de őket nyilván nem zavarja, hogy ilyen. Próbálj meg alkalmazkodni, mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!