Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti elítélitek a kínaiakat,...

Ti elítélitek a kínaiakat, amiért kutyát esznek?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán láttam egy nagyon sokkoló videót arról, hogy a kínaiak hogyan bánnak a kutyákkal. Ketrecekbe zsúfolva szállítják őket, megverik őket, élve főzik és nyúzzák meg a kutyákat. Ez mind benne volt a videóban cenzúrázás nélkül. Engem rettenetesen sokkolt a látvány és még most sem bírom feldolgozni amit láttam. Más állatokkal sem tudnám elképzelni, hogy ilyet tegyek, de az abszurd, hogy az ember legjobb barátjával, akikkel már évezredek óta együtt élünk és hűséges társunk, ilyet tegyenek. Nem lehet ez ellen tenni valamit?

2012. júl. 17. 22:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a videó, de csak tényleg erős idegzetűek nézzék meg!!! Én sajnos nem vagyok az!:S Amióta láttam tisztára elhagytam magam... :S

2012. júl. 17. 23:13
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem friss az a videó. Elég régóta volt téma. Persze, mindig vannak, akik újra elküldik, akiknek újdonság. És mindig vannak, akik kihasználják az emberek borzongás utáni vágyát. Tele a YouTube is hasonló filmekkel, csak éppen a felháborodás tárgya változik benne.
2012. júl. 17. 23:18
 13/24 anonim ***** válasza:
szomorú...:@
2012. júl. 17. 23:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, láttam, hogy több éve fent van. Eddig valahogy próbáltam kerülni a témát, ezért nem láttam még soha ilyen videót. De ma valahogy mégis végignéztem... De kár volt.
2012. júl. 17. 23:21
 15/24 A kérdező kommentje:
23:11-es köszi, de mára elég volt nekem a kutyás. Talán holnap megnézem, ha kicsit kihevertem ezt. Szeretnék még ma este aludni.
2012. júl. 17. 23:25
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
ott nincs mit enni ezért eszik meg :(
2012. júl. 18. 02:29
 17/24 anonim ***** válasza:
23:13 megvolt nyúzva és még élt?
2012. júl. 18. 02:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert megeszik nem. Számunkra elképzelhetetlen,másoknak meg az,hogy mi tehenet vagy disznót fogyasztunk.

Ellenben az étkezésre tartott,vagy bármi más célból haszonállatok tartási kúltúrájával és levágásával már van gondom,de ez teljesen független a kutyáktól. Más állatokat is élve megnyúznak,a cápák uszonyát levágják,aztán visszareesztik a tengerbe hogy a halálba szenvedje magát,a a nagyüzemi állatartás körülményeiről pedig beszélnem sem kell szerintem.

2012. júl. 18. 08:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el, mert megeszik, sokkal inkább azért, ahogy bánnak velük. Na de ezért ugyanúgy elítélem a csirkéket apró ketrecben tartó 'tojásgyárakat', a marhákat és disznókat lélektekenül tartó cégeket, amiket napokon át a forróságban szállítanak víz nélkül, hogy nekünk meglegyen a kajánk. Ezért próbálok átállni, hogy háztáji élelmiszert vegyek.
2012. júl. 18. 09:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfogadom, hogy kutyát esznek. Más nép, más szokásokkal. De, amilyen körülmények között tartják a kutyákat, az felháborító. De nem csak Kínában, itthon sem bánnak jól a levágásra szánt állatokkal.
2012. júl. 18. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!