Elítélitek azt a macskatartót, akinek a cicái ivartalanítás nélkül ellenek bele a vakvilágba?
Én is maximálisan...szegény kiscicák:(csak szenvedni jönnek világra!!
Én amugy az utcáról fogadtam be egy kiscicát...és nagyon szeretem:)sajnálnám,ha kinnt kellene élnie!Ha tehetném,az összeset megmenteném!Meg a kutyákkal is igy vok:)
Mér kéne elítélni?
Téged anyád ivartalanított?
A macskáknak is joguk van szülni.
Kedves utolsó!
Oké, hogy nincs mindenkinek pénze, de!
Az nem állatkínzó, aki hagyja, hogy a kutyája megölje a kismacskákat? Nem hiszem el, hogy nem tudod
1: Megnevelni a kutyát.
2: Ha ez nem megy, akkor pedig elzárni őket egymástól. Nem hiszem el, hogy nem lenne megoldható.
A kérdésre: Én is elítélem őket.
A 16:25-ös vagyok. Már tettem fel egy kérdést a kutyanevelésről. És a kutyát ha nem fogadtuk volna be, el lett volna altatva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__276638-le-tud..
Köszi mindenkinek!
Kedves 16:30!
Engem Anyukám azért nem ivartalanított, mert én ember vagyok. Viszont ő is szedett fogamzásgátlót, mint ahogy én is, hogy ne legyen 50 gyerekünk. Én csak ugyanazt a lehetőséget szeretném a saját állataimnak, ami nekem megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!