Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyám udvaron nőtt fel,...

Ha a kutyám udvaron nőtt fel, kint is végzi a dolgát, akkor ugye a lakásban éjszakára szobatiszta lenne?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömhöz odaköltözök 3 napra,mert vigyázok a kutyájára és az én kutyám is jön velem.

Ő már 3 éves, kölyökként a garázsban volt és alomra végezte a dolgát (mint a cicák), de most már nagy és udvaron van, egy bizonyos helyre végzi a dolgát.Tudja hogy a lakásba nem pisilhet, mert volt úgy hogy bent volt pár órát és amikor láttam h pisilnie kellett akkor kiengedtem.

Amúgy nagyon okos, értelmes kutya.

Ha két éjszakát bent alszik a másik kutyával( ő benti kutya) akkor mit csináljak hogy ne pisiljon be? Meddig birják pisilés nélkül?

Éjszaka már nem ihat?

Mit tanácsoltok?

2009. júl. 13. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én panelban tartom a kutyusom és semmi gond nem szokott lenni, megvan a megszokott idő, amikor sétálni megyünk, inkább nyüszög, de nem pisil be. 4-6 órát időjárástól függően (tehát, h mennyit isznak, meg persze, h mennyire vizes a kajájuk)mindenképp kibírnak. Ne adj neki tejes dolgot, maradjatok a száraztápnál, vagy húsnál, kevesebb zöldséggel, és akkor a nagy dolog miatt sem kell aggódni.

A legtöbb kutya, ha kint tanulta meg, ha bemehet időben szó de legjobb 6 óránként WC kimenőt adni. (Ha még nem szobatiszta a kutyus, akkor 1-2 óránként, de ez nem ide tartozik. :)

2009. júl. 13. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
A mamám öreg kutyája is kinnt nevelkedett és kinnt is végzi a dolgát el. Amikor fél (dörgés, villámlás, tűzijáték) akkor bennt alszik és esze ágába sincs kimenni, viszont nem pisil be meg semmi. Ha viszont kell neki akkor kaparja az ajtót vagy odamegy a mamámhoz és lökdösi a kezét, vagyis jelzi, hogy szeretne kimenni.
2009. júl. 13. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
8 óra amit bír, de 3-4 óra amikor még nem kell "tartogatnia"
2009. júl. 13. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy németjuhászunk aki kinti kutyus éa egy mopsz aki benti.Mikor voltak azok a nagyon hidegek most télen éjszakánként benn aludni a németjuhász.Először féltem mert ha az elkezd pisilni nem kicsi tócsát fog hagyni,de nem volt semmi baj.Rögtön talált egy helyet magának és csak reggel engedtem ki és akkor rögtön ment dolgát végezni.Annyira hozzá vannak szokva a kinti kutyusok,hogy a fűbe végezzék a dolgukat,hogy a lakásban már csak akkor ha tényleg nem tudják tovább tartogatni de még akkor is szégyellik magukat.Úgyhogy nem lesz semmi baj vele!
2009. júl. 13. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Neeeeemmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 14. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

képzeljétek, 2 éjszakát aludt benn a szobában és nem végezte el a dolgát bent!!!

nagyon büszke vagyok rá!

pedig 2. éjszaka éjfélkor feküdtünk le aludni, elötte kiengedtem és délig aludtunk, de nem jelezte h kimenne, vagy nem tom, délben felkelt és az ajtóba ült,kiengedtem.

Szóval nem pisilt be :D

köszi a válaszokat!!

2009. júl. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!