Ha a kutyám udvaron nőtt fel, kint is végzi a dolgát, akkor ugye a lakásban éjszakára szobatiszta lenne?
Egyik ismerősömhöz odaköltözök 3 napra,mert vigyázok a kutyájára és az én kutyám is jön velem.
Ő már 3 éves, kölyökként a garázsban volt és alomra végezte a dolgát (mint a cicák), de most már nagy és udvaron van, egy bizonyos helyre végzi a dolgát.Tudja hogy a lakásba nem pisilhet, mert volt úgy hogy bent volt pár órát és amikor láttam h pisilnie kellett akkor kiengedtem.
Amúgy nagyon okos, értelmes kutya.
Ha két éjszakát bent alszik a másik kutyával( ő benti kutya) akkor mit csináljak hogy ne pisiljon be? Meddig birják pisilés nélkül?
Éjszaka már nem ihat?
Mit tanácsoltok?
Én panelban tartom a kutyusom és semmi gond nem szokott lenni, megvan a megszokott idő, amikor sétálni megyünk, inkább nyüszög, de nem pisil be. 4-6 órát időjárástól függően (tehát, h mennyit isznak, meg persze, h mennyire vizes a kajájuk)mindenképp kibírnak. Ne adj neki tejes dolgot, maradjatok a száraztápnál, vagy húsnál, kevesebb zöldséggel, és akkor a nagy dolog miatt sem kell aggódni.
A legtöbb kutya, ha kint tanulta meg, ha bemehet időben szó de legjobb 6 óránként WC kimenőt adni. (Ha még nem szobatiszta a kutyus, akkor 1-2 óránként, de ez nem ide tartozik. :)
képzeljétek, 2 éjszakát aludt benn a szobában és nem végezte el a dolgát bent!!!
nagyon büszke vagyok rá!
pedig 2. éjszaka éjfélkor feküdtünk le aludni, elötte kiengedtem és délig aludtunk, de nem jelezte h kimenne, vagy nem tom, délben felkelt és az ajtóba ült,kiengedtem.
Szóval nem pisilt be :D
köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!