Az etetési útmutatón úgy értik, hogy ez a napi adag, és ezt kell 4 felé osztanom?
Golden retrieverünk lesz, tegnap jött meg ez a fajta táp, ezzel fogom etetni. Itt úgy értik, hogy az 5 kg-s kölyöknek a napi adagja 180 gramm, és ezt kell 4 felé osztanom?
Köszi a segítséget!
Nem veszünk össze az éterben, majd kitapasztalod, nektek mi lesz jó. Alexandra-nem a csonthártyagyulladásra gondoltam, mint hajlam természetesen..
A tescos tápot keverd az elején, ha megjön a 3-4. naptól, hogy a stressz, ami az új környezetben éri (nem rátok gondoltam...), ne okozzon nagyobb bajt. És fokozatosan csökkentsd 10-14 napig. Ha a kutyust úgy is fel kell erősíteni, akkor jó lesz az acana. Ha nagyon megy a poci, akkor főtt rizs mehet mellé.
OK :)
Kérdező!
Ezt olvasd el, ha van egy kis időd, hosszú oldalakon veséztük a tápokat :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2580899-megfe..
Köszönöm szépen, hogy időt szántatok rám! :) Maxitabi megfogadom a tanácsod, szépen átállítom a tesco-s tápról az Acana-ra.
Alexandra, elolvastam a kérdésed, és arra jutottam, hogy maradnék az Acana-nál. Láttam, hogy ajánlották neked a kacsás-körtés Acanát, aminek 25% a fehérje tartalma, viszont zoofaston nem találom ezt a fajtát. Itt jó árban vannak a tápok, de itt sajnos nincs. A webkutyán sem láttam. :S Úgyhogy passz. Azt fogom tenni, hogy ha viszem magammal a kutyát az állatorvoshoz(még aznap, amikor elhozzuk elviszem őt), akkor viszem magammal a tápot is, megmutatom a dokinak. Nagyon jó állatorvos, megbízom benne, és remélhetőleg tud valami tanácsot adni a fehérje üggyel kapcsolatban. Mert teljesen össze vagyok zavarodva. :D Még egyszer köszönöm! :)Mondjuk azt nem értem, hogy miért írják ezt az eledelről:"A NAGYTESTŰ KÖLYKÖK, AZ ORTOPÉDIAI BETEGSÉGEK KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATA MIATT, SPECIÁLIS ÉTRENDET IGÉNYELNEK; BŐSÉGES ÉS VÁLTOZATOS FEHÉRJÉK, MELYEK A FEJLŐDÉS SORÁN NÉLKÜLÖZHETETLEN TÁPANYAGOK,...". Ha elvileg pont a sok fehérje az, ami úgymond "káros".
Hát igen, erről térnek el a vélemények. :)
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy inkább hiszek az orvosomnak, tapasztalatomnak, mint a táp gyártójának, aki a saját termékét szeretné érthető módon eladni.
Nézd meg esetleg az Acana bárányos/almás változatát, annak elvileg 27% a fehérjetartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!