Tudnánok mondani SAJÁT receptet?
Mivel etettek?Milyen fajta kutyust és mennyit eszik?
Adtok-e?:Tojás, túró, tészta, rizs, hús
a kutyusnak?Adtok mellé tápot?
pl.: egy menü rizs hússal
adtok hozzá még valamit?
És mitől lehet csillogó a kutyám szőre?
Tápmárka most nem érdekel!:)
én házikosztot adok a kutyáimnak, nagytestűek, főzök pulyka farhátat meg tészták, kapnak mellé maradékot is, zöldségek ilyesmik.
a tojástól lehet szép csillogó a szőrük
tápot nagyon ritkán adok nekik, csak ha alom van azoknak
Én főzök rá, és tápot is kap.:)
Amikor főzök, vagy csirke farhát, csirkefej,belsőség,volt, hogy csirkemell volt, vagy egy egész csirke, attól függ mi van ilyen olcsóbb a hentesnél.
Szoktam mellé rizsát, vagy a levét beáztatom kenyérrel és avval kapja el.
Diótól vagy tojástól lehet szép a szőre, nálunk diót rengeteget megevett mikor potyogott a fáról, nagyon szereti, de tojást is szokott kapni. Sokszor megállitottak már az utcán, hogy mivel etetem a kutyám vagy mit csinálok vele, hogy ilyen szép,ápolt a szőre.:D
Én nyersen etetek a BARF diéta alapján... sok cikk van erről a neten
Táp csak néha ha elfelejtem kiengedni a húst...
kiegészítésként, tojás, zöldségek (nyersen turmixolva) túró, kefírt, különböző olajok( extra szűz oliva, csukamáj olaj stb rizst néha adok vagy puffasztott gabonát, tésztát soha
egy hét kb (ez itt van: [link]
1,8 kg bármilyen, akár többféle nyers hús,
2 csésze (kecske) tej, vagy 1 csésze joghurt, vagy 1 csésze túró,
3 tojás,
1 alma,
1 gerezd fokhagyma,
2 répa,
0,7 kg vegyes zöldség (például burgonya, brokkoli, cukkíni, kelkáposzta, spenót)
Én azért ennél valamivel változatosabban etetek...
egy nap az alap testsúly 2-4% át eszi meg egy kutya ennek 70-80% a hús a maradék zöldség vagy más eredetű fehérje
Köszönöm!:D
Ez kb. mennyibe kerül nektek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!