GF600 adagolási útmutatón felnőttkori testsúlyt értenek?
Az aktuális súlyt értik. Nem tudom, hogy itthon hogy forgalmazzák (én az USAból rendeltem), de ami nekem van, azon az adagolás 0-tól kezdődik, ill úgy, hogy "Up to 30lbs...", ha a kuytád 15kg alatti, akkor fele annyit kell neki adni, mint a következő kategória.
Itt a használati utasítás:
"
Initial Dose: (4 - 6 weeks) Up to 15 lbs: 2 tablets daily 16 - 30 lbs: 3 tablets daily Maintenance Dose: (After initial dose period of 4 - 6 weeks) Under 15 lbs, daily dosing can be lowered by 1/2 tablet per month until animal's comfort level is achieved. Over 16 lbs, daily dosing can be lowered by 1 tablet per month until the animal's comfort level is achieved. If dosing is more than 1 tablet, divide between AM and PM. Tablet may be crumbled onto food or given as a delicious treat.
"
Akkor az amerikai kutyák pont dupláját kapják, mint a mieink :)
15lbs az kb 6,8 kg! ez alatt Amerikában 2 tablettát kell adni, nálunk 15kg fölött kell 2 tabletta:)
Vicces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!