Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a yorkshire terriert?

Figyelt kérdés

Nekem 2 éves kan yorkim van és én nagyon szeretem. De a többség nincs oda érte. Mi ennek az oka?

Nagyon kiváncsi lennék.

2009. júl. 8. 11:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
73%

Csak mondok egy példát: 3an (a pasim, a yorkim és én) elmentünk egy tóhoz valamelyik nap, amikor jó meleg volt, stb.:)

Odaértünk és mit láttunk??...hát egy pitbull 100 méterről morgott és ugatott ránk, vagyis a kutyusomra. A gazdija alig tudta tartani a pórázon, hogy nekünk ne rohanjon, alig tudtunk elmenni mellettük (vagyis tőlük jóóó messzire, mert nem akartunk bajt...).

Erre az én kis "patkányom" (...) fel sem figyelt, nem kötekedett....jelét sem adta annak, hogy idegesítené a másik kutya. Még szép, hogy ilyen esetben felveszem őt! De nem azért, mert félek, hogy rátámad a pitbullra, csak féltettem, és én is féltem, annyira morgott az a kutyus. :)

Mert különben az enyém szépen jön mellettem a NORMÁL pórázon!! :)

2009. júl. 8. 18:18
 22/43 A kérdező kommentje:
Nekem rövid pórázon van. Hosszú pórázunk volt de egy biciglis áthajtott kettőnk között és elszakadt. Azóta rövd pórázon viszem. Nagyon örülök, hogy leírtad és végre pozitívokat is hallok a yorkieról.
2009. júl. 8. 20:14
 23/43 anonim ***** válasza:
86%
megint a "Pites srác" sajnos én ezt nem tagadom nagyon sokan csak azért veszenk Pitet vagy AmStaffot hogy vagánykodjanak velük,pedig ezekhez a kutyákhoz érteni kell,kemény kézzel kell fogni őket! De én nem is mondtam h a pitek mind normálisak! illetve azok alapjába véve csak hamar ellehet őket rontani és akkor ez van amit te is leirtál!!! kérdező az előző válaszomban leirtam kinek szól:D:D:D
2009. júl. 9. 09:20
 24/43 anonim ***** válasza:
75%

Megint a yorkis csajszi... :P:D

Hát igen, mindenki nem tudja normálisan megnevelni a kutyáját, akár nagytestű, vagy kistestű az "illető"! :)))

Szóval szerintem kár szekálni a yorkisokat (pl.), mivel találunk olyan kutyát bőven, ami kissé bolondos, neveletlen...

Azt bizony nem tagadom, hogy van, aki csak csillog-villog a kutyájával, mert az hűű de cuki stb., de olyan is van, aki csak menőzni:D akar a nagytestű pitbulljával.

Puszi :D

2009. júl. 9. 09:47
 25/43 A kérdező kommentje:
Yorkie gazdi:) VÉDJÜK MEG A YORKIK BECSÜLETÉT:D
2009. júl. 9. 10:33
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
na meg van akkor beszélve;) *yorkik védőszentjei* :D:D:D A Pites srác;)
2009. júl. 9. 10:52
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Hihihi :P

:D

2009. júl. 9. 11:06
 28/43 anonim ***** válasza:
85%

Számomra a kutya térd fölött kezdődik.

Én azt nem értem miért akar mindenki ilyet. Rájuk szakadt az OTP vagy mi? Mert rohadt drágák és ilyen csodatápokkal kell őket etetni, h jajj bajuk ne legyen. Ami yorkikkal eddig találkoztam eléggé zizik voltak, de ez már a túltenyésztések és a szaporítások eredménye. Szerintem nem kéne az állatokból divatot csinálni. Ha meg valakit kutyát akar akkor nőjön fel agyilag hozzá, hogy tudjon tanítani neki valamit.

2009. júl. 13. 17:32
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is yorkim van de én nevelem nem úgy mint azok a cicababák akik csak azért veszik meg ezeket az állatokat hogy próba babaként minden féle szűk giccses holmit aggasanak rájuk és hogy az uccán villogjanak velük.
2009. júl. 13. 17:37
 30/43 A kérdező kommentje:
Én is nevelem...és én kutyaként tekintek rá. Egyáltalán nem csodatápot eszik hanem Hill's tápot kap. Neki is van télire ruha, de szerintem az nem bűn ha télen ráadom, vagy ha esik az eső adok rá esőkabátot.
2009. júl. 13. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!