Miért utálják annyian a yorkshire terriert?
Nekem 2 éves kan yorkim van és én nagyon szeretem. De a többség nincs oda érte. Mi ennek az oka?
Nagyon kiváncsi lennék.
Csak mondok egy példát: 3an (a pasim, a yorkim és én) elmentünk egy tóhoz valamelyik nap, amikor jó meleg volt, stb.:)
Odaértünk és mit láttunk??...hát egy pitbull 100 méterről morgott és ugatott ránk, vagyis a kutyusomra. A gazdija alig tudta tartani a pórázon, hogy nekünk ne rohanjon, alig tudtunk elmenni mellettük (vagyis tőlük jóóó messzire, mert nem akartunk bajt...).
Erre az én kis "patkányom" (...) fel sem figyelt, nem kötekedett....jelét sem adta annak, hogy idegesítené a másik kutya. Még szép, hogy ilyen esetben felveszem őt! De nem azért, mert félek, hogy rátámad a pitbullra, csak féltettem, és én is féltem, annyira morgott az a kutyus. :)
Mert különben az enyém szépen jön mellettem a NORMÁL pórázon!! :)
Megint a yorkis csajszi... :P:D
Hát igen, mindenki nem tudja normálisan megnevelni a kutyáját, akár nagytestű, vagy kistestű az "illető"! :)))
Szóval szerintem kár szekálni a yorkisokat (pl.), mivel találunk olyan kutyát bőven, ami kissé bolondos, neveletlen...
Azt bizony nem tagadom, hogy van, aki csak csillog-villog a kutyájával, mert az hűű de cuki stb., de olyan is van, aki csak menőzni:D akar a nagytestű pitbulljával.
Puszi :D
Számomra a kutya térd fölött kezdődik.
Én azt nem értem miért akar mindenki ilyet. Rájuk szakadt az OTP vagy mi? Mert rohadt drágák és ilyen csodatápokkal kell őket etetni, h jajj bajuk ne legyen. Ami yorkikkal eddig találkoztam eléggé zizik voltak, de ez már a túltenyésztések és a szaporítások eredménye. Szerintem nem kéne az állatokból divatot csinálni. Ha meg valakit kutyát akar akkor nőjön fel agyilag hozzá, hogy tudjon tanítani neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!