Felnőtt Yorkshire terriert hol találok?
Segítenétek nekem? Keresek min. 2 éves max. 4 éves szuka kutyust! Eddig egyet találtam, viszont kölyköt rengeteget! Tenyésztőknél esetleg előfordulhat felnőtt eladó kutya? Néztem weboldalt, de csak kölykök vannak meghirdetve.
Örülnék, ha találnék, házi kedvenc lenne!
Előre köszönöm a válaszokat!
Tenyésztő nem ad el felnőtt kutyát. Nálam is 6 db van tenyésztésből kivonva.
Szaporítónál találhatsz olyat akit eladnak, mert már nem tud elleni. És a fajtamentőknél is próbáld meg.
1.Tenyésztő nem valószínű hogy eladja a kutyáját.
2. Ha menhelyről vagy fajta mentőtől hoznál akkor segítenél,és meg mentenél egy életet.
3. Az expresszet semmiképpen nem ajánlom mert tele van szaporítóval.
ivartalanított is jó természetesen, írtam, hogy házi kedvenc lenne! megköszönném ! Kerestem fajtamentőket, de a honlapjuk nem üzemel, sajnos...semmi életjel...
köszönöm az eddigi válaszokat!
Szerintem pedig lehet érdeklődni tenyésztőknél is.
Én 2 éve szerettem volna még egy yorkit, de olyat kerestem, ami felnőtt korában biztosan 3 kiló feletti lesz. És 2 tenyésztő is válaszolt, hogy van ilyen kutyája eladó. Igaz ők 8 és 10 hónapos növendékek voltak, szóval nem 2-3 évesek. Olyat szerintem is nehezebb találni, de simán meg lehet próbálni:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!