Miért utálják annyian a yorkshire terriert?
Nekem 2 éves kan yorkim van és én nagyon szeretem. De a többség nincs oda érte. Mi ennek az oka?
Nagyon kiváncsi lennék.
Szia én akartam Yoksire kiskutyát és a családba mindenki lebeszélt róla mert nyuktalan,és mindent elrág.
HÁT EZÉRT.
"Soha nem fogom megérteni miért kell városban szabadon engedni a nagykutyát."
Miért, a kiskutya rohangálhat szabadon a városban? A szabályok mindenkire egyformán kell, hogy vonatkozzanak. Aki nem képes megnevelni a kutyáját egyáltalán ne engedje el. Városban se. Legalábbis én betartom ezeket a szabályokat, a kutyáimról csak olyan helyen kerül le a póráz, ahol senkit nem zavarnak (erdőben, mezőn). De még ott is figyelem, és ha futó vagy biciklis jön rögtön lábhoz hívom őket. Sok kiskutyás erre nem képes.
12:20-as vagyok:
Aranyos a kutyusod :)
Egyébként nem kéne kis és nagy kutyák között külömbséget tenni vagyis nem ekkorát Ők is ugyanolyanok mind kutyát biologia órán sincs külön tanulva a kicsi és a nagy kutya mind kettő kutya.És lepatkányozni meg ilyenezni elég sz@r érzés am a gazdinak olyan mintha a Te kutyádat midenki le dinózva vagy nem tudom,de minden esetre csúnya dolog.Ja és,hogy valaki csak olyan yorki gazdit ismer aki köcs*g meg ilyenek attól nem kell az összes gazdit olyanak hinni.Mondhatnám ,mi is mondhatnánk:
"soha egyetlen egy pitbullal sem találkoztam még amelyik figyelmen kívül hagyott volna vagy legalább ne ugasson,morogjon meg! és egy olyan gazdival sem találkoztam aki leszidta volna ilyenkor és ezért utálom a pitbullt vagy valami ilyesmit mondanák vagy valaki milyen lenne?
13:44 egy kölyökkutya márcsak ilyen. Ez nem a fajta bűne, kölyökként minden kutya szétrág pár papucsot és nyugtalan, egy kis nevelésseél ez megoldható.
Amikor Arthur kölyök volt szétrágott pár papucsot, és kicsit lekaparta a falat. De ez ezzel jár, kölyökként minden kutya ilyen.
Épp ez az parkban elengedheti arra nincs ellenvetésem. Városba ne engedje el. Forgalmas helyen. Az én kutyám amikor a mamánál vagyunk akkor rohangálhat kedvére a kertben. Mert ott nem érheti baj, nem veszélyezteti őt más eb, és kocsi. De ez az élmény számára 1 héten 1x adódik csak. De elég is neki.
Nem azt mondom, biztos vagyok benne, hogy nem tudtam megnevelni rendesen a kutyámat, de azért valjuk be igen kevés az olyan eb ami nem kiszámíthatalan.
De ebbe ne menjük bele én a kérdésre keresem a válaszokat.
Én csak alapból a testesebb kutyákat szeretem ... nekem a kiskutya a 7 kilos törpesnacim, de azon azért van mit fogni :D
De ami tényleg igazi kutya az a labradorom... azzal lehet napokat végig túrázni, órákig uszni :D
Szoval nekem csak a mérete miatt nem kellene ...meg egy sportosabb életvitelhez nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!