Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a yorkshire terriert?

Figyelt kérdés

Nekem 2 éves kan yorkim van és én nagyon szeretem. De a többség nincs oda érte. Mi ennek az oka?

Nagyon kiváncsi lennék.

2009. júl. 8. 11:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
96%

Szia én akartam Yoksire kiskutyát és a családba mindenki lebeszélt róla mert nyuktalan,és mindent elrág.

HÁT EZÉRT.

2009. júl. 8. 13:44
 12/43 anonim ***** válasza:
87%

"Soha nem fogom megérteni miért kell városban szabadon engedni a nagykutyát."

Miért, a kiskutya rohangálhat szabadon a városban? A szabályok mindenkire egyformán kell, hogy vonatkozzanak. Aki nem képes megnevelni a kutyáját egyáltalán ne engedje el. Városban se. Legalábbis én betartom ezeket a szabályokat, a kutyáimról csak olyan helyen kerül le a póráz, ahol senkit nem zavarnak (erdőben, mezőn). De még ott is figyelem, és ha futó vagy biciklis jön rögtön lábhoz hívom őket. Sok kiskutyás erre nem képes.

2009. júl. 8. 13:47
 13/43 anonim ***** válasza:
82%

12:20-as vagyok:

Aranyos a kutyusod :)

Egyébként nem kéne kis és nagy kutyák között külömbséget tenni vagyis nem ekkorát Ők is ugyanolyanok mind kutyát biologia órán sincs külön tanulva a kicsi és a nagy kutya mind kettő kutya.És lepatkányozni meg ilyenezni elég sz@r érzés am a gazdinak olyan mintha a Te kutyádat midenki le dinózva vagy nem tudom,de minden esetre csúnya dolog.Ja és,hogy valaki csak olyan yorki gazdit ismer aki köcs*g meg ilyenek attól nem kell az összes gazdit olyanak hinni.Mondhatnám ,mi is mondhatnánk:

"soha egyetlen egy pitbullal sem találkoztam még amelyik figyelmen kívül hagyott volna vagy legalább ne ugasson,morogjon meg! és egy olyan gazdival sem találkoztam aki leszidta volna ilyenkor és ezért utálom a pitbullt vagy valami ilyesmit mondanák vagy valaki milyen lenne?

2009. júl. 8. 13:56
 14/43 A kérdező kommentje:
Én nem is engedem el seholse a kutyámat, és senki se a kutyás barátaink közül. Hiába hogy jónevelet meg minden, de itt ahol mi lakunk csak a parban engedik meg a póráz nélküli sétát. Városban büntetik, de azért mégis elengedik. Nekem egyik kutyafajtával sincs bajom én nagyon szeretem a kutyákat. Na szóval hiába, hogy engedelmes, jólnevelt én nem engedném meg mert egy kutya kiszámíthatalan.
2009. júl. 8. 14:32
 15/43 A kérdező kommentje:

13:44 egy kölyökkutya márcsak ilyen. Ez nem a fajta bűne, kölyökként minden kutya szétrág pár papucsot és nyugtalan, egy kis nevelésseél ez megoldható.

Amikor Arthur kölyök volt szétrágott pár papucsot, és kicsit lekaparta a falat. De ez ezzel jár, kölyökként minden kutya ilyen.

2009. júl. 8. 14:34
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy jólnevelt kutya nem kiszámíthatatlan. Ezt azok szokták mondani, akiknek még sose sikerült egy kutyát sem megnevelni. Abban igazat adok neked, hogy ne legyen az utcán, városban póráz nélkül egy kutya. De egy parkban mégis mi baja lehet? Nem jobb a kutyának, ha szabadon rohangálhat? A gazdinak is könnyebb, ha az első évben megneveli a kutyáját, utána 10-15 évig semmi gond vele. Legalábbis nekem minden kutyámmal ez volt, egyetlen egy olyan kutyám volt, amelyikről nem tudtam levenni a pórázt, de az idősen és süketen került hozzám. Benne nem bíztam meg annyira, hogy elengedjem. Őt leszámítva minden kutyám megkapta a szabadságot, mert első szavamra vissza jöttek/jönnek.
2009. júl. 8. 15:05
 17/43 A kérdező kommentje:

Épp ez az parkban elengedheti arra nincs ellenvetésem. Városba ne engedje el. Forgalmas helyen. Az én kutyám amikor a mamánál vagyunk akkor rohangálhat kedvére a kertben. Mert ott nem érheti baj, nem veszélyezteti őt más eb, és kocsi. De ez az élmény számára 1 héten 1x adódik csak. De elég is neki.

Nem azt mondom, biztos vagyok benne, hogy nem tudtam megnevelni rendesen a kutyámat, de azért valjuk be igen kevés az olyan eb ami nem kiszámíthatalan.

De ebbe ne menjük bele én a kérdésre keresem a válaszokat.

2009. júl. 8. 15:39
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Én csak alapból a testesebb kutyákat szeretem ... nekem a kiskutya a 7 kilos törpesnacim, de azon azért van mit fogni :D

De ami tényleg igazi kutya az a labradorom... azzal lehet napokat végig túrázni, órákig uszni :D

Szoval nekem csak a mérete miatt nem kellene ...meg egy sportosabb életvitelhez nem való.

2009. júl. 8. 16:34
 19/43 anonim ***** válasza:
85%
a Pites srác vok! 13:56 vagy hanyasnak olvass már mit irtam utánna hepciázz!Leirtam h csak azokról tudok véleményt mondani akiket,ismerek találkoztam velük akkikel nem azokról nem! tanulj meg olvasni,értelmezni egy mondatot és utánna kötekedj! én nem kötekedtem senkivel sztem elég normális válaszokat adtam,tehát elvárom visszafele is ezt! mert tudtam volna másképp is irni a yorkiról és gazdijukról!
2009. júl. 8. 16:54
 20/43 A kérdező kommentje:
Mi? Ki? miről van szó? Nem értem. Kinek szól ez?
2009. júl. 8. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!