Milyen kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Milyen kutyát ajánlotok 7 és 8 éves fiúgyerekekhez. Olyanra gondoltam amely szobatiszta (de legalább könnyen betanítható), szereti a gyerekeket, játékos, és kisebb fajta, és könnyen tanítható.2009. júl. 8. 08:22
31/33 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem is mopszom van amúgy.Jó választás, és el sem fog hízni ha nem szoktatjátok rá a kunyizásra, meg nem etetitek túl. :) gyerekeket szereti tényleg.könnyen betanítható, imádja a többi kutyát,még agilityzni is mehetsz vele.
32/33 anonim válasza:
A kérdezőnek: nagyon jól választottatok, szeressétek nagyon a kutyulit :)
33/33 anonim válasza:
Bichon bolognese...nekünk is az van...szereti a gyerekeket, okos, könnyen tanul, játékos, 4 kilós szoval nem is olyan nagy:)
Amúgy nekünk 3 és fél éves gyerekünk van és mellé vettük baj nincs, csak a kisci még fél attól hogy a kutyus ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!