Milyen kutyát ajánlotok?
Beagle-t csak akkor ha van kerted (és nem sajnálod), valamit elég erőt érzel magadban hogy megnevelj egy nagyon makacs falkakutyát. Biztos hogy van elég energiád és időd lefárasztani? Vagy a fiaid is bevállalnak legalább 1-et a napi 3 séta közül?
Szerintem vannak nála sokkal alkalmasabb kutyák is családi kutyusnak: törpeuszkár, törpe snaci, pincher, shi-tzu, mopsz, tibeti terrier, kis oroszlánkutya, japán chin, king charles spániel ... stb.
Beagle gazdinak üzenem lehetséges,hogy a wesite kutyát nevelték nem?Mert szerintem meg azért nincs vele gond éppen egy westievel is lehet annyi gond mint egy beaglelel egyébként azért nem ajánjunk a beagle-t mivel a szomszéd gondolom nem lakásban tartja vagy ha igen akkor gratulálok neki,mert lassan már ja így haladunk átnevezhetjük a beaglet valami más fajtára mondjuk elszaporítot vagy ilyesmi aki már nem vadászkutya hanem kis öleb akit lassan a lakásba tartanak csak és viszik majd kozmetikushoz kis csatokat tesznek bele és belesz öltöztetve egy beaglet nem nehéz tartani már akinek van :
TÜRELME ÉS TÜRELME ÉS TÜRELMES
ideje
sportol vagy van elég energiája
ideje
foglalkozás
és utána olvasott a fajtának
ha ezek nincsenek meg már kilehet húzni a beaglet a listáról hibáa olyan cuki nem olyan kőnnyű ám vele nagyon makacs lehet ésjön a megbánás ügye?És rossz esetben a kidobás. Aki most divatból megvette 1 év múlva kidobja ,mert makacs lett nem tudja nevelni és neki inkább egy yorki vagy valami más kell ami éppen divat.Sóval mindenki gondolkodjon el milyen kutyát vegyen en csak az hogy cuki meg minden.
Ja és nem tudom hány éves lánynak vetéttek a beaglet,de nekem is vettek a szüleim,de én választottam ki vagyis utána néztem és semmi gond nincs vele 1 éves gyerektől akárki jöhet ide nem szed szét semmit anyu 4 napra kint hagyta a paplant zoknit a közelébe nem ment, és ez nem mázli,hogy ilyen a kutyám csupán annyi,hogy nem azért válaszottam ezt a fajtát mert cuki meg biztos könnyű tartani hanem ,mert utána olvastam és nem egy szaporitotól vettem ja és nem járunk kutyasuliba de
megvan nevelve (ja és nem bántom) és levan fárasztva kutyafutatóba meg ilyenek
(Kicsit már Off-oltam bocsi ja és nem akarok senkit megbántani akit megbántottam a mondanivalómmal annak elnézést nem állt szándékomba)
Si-cu :) 25-28 cm, 4-8 kg. játékos, társaságkedvelő és csak lakásban ajánlott tartani :) és nagyon édes :)
Vagy Mopsz.
nem volt kedvem visszaolvasni, ha már mondták, akkor bocs az ismétlésért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!