Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Milyen kutyát ajánlotok 7 és 8 éves fiúgyerekekhez. Olyanra gondoltam amely szobatiszta (de legalább könnyen betanítható), szereti a gyerekeket, játékos, és kisebb fajta, és könnyen tanítható.
2009. júl. 8. 08:22
1 2 3 4
 21/33 Mendus ***** válasza:
45%
Rövidszőrű nőstény tacskót ajánlok, nekem is az van :) nagyon aranyos, nem kell ápolni a szőrét, nem verekszik, barátságos és játékos, könnyen betanítható, és HŰSÉGES, ragaszkodó :)
2009. júl. 8. 11:48
 22/33 anonim ***** válasza:
A Mopsz nagyon jó döntés!!! Tökéletes a lakásba,igazi játszótárs a gyerekeknek,nem túl igényes az ápolása és még okos is! Na meg az az arc! Igazi mókamester!
2009. júl. 8. 11:56
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem beagle-m van én nem biztos hogy ilyen kutyát vennék 2 kisgyerek mellé.
2009. júl. 8. 12:07
 24/33 anonim ***** válasza:

Na a mopsz az jó :D

Remélemjó társatok lesz.

2009. júl. 8. 12:08
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mopszot vegyél,a tesóméknak van egy mopszuk és 2 gyerekük.Na az a kutya állandóan aludni akar,és ha a gyerekek játszani akarnak,csak morog rájuk.Pedig nevelve van.

Nekem beaglem van,kettő is és két gyerekem mindig játszanak és egy morgás sem volt még soha,pedig 3 éves.(panelban)

Akik azt mondják,hogy a beagle rossz,csak kertes házba való,nevelhetetlen azoknak ne hggy.Akkor rossz,ha nem foglalkoznak vele és unatkozik,kertes házba csakis bejárással lenne szabad tartani.Ezt írja minden szakkönyv is,nevelhetetlennek meg ha nem fog lalkoznak vele minden kutya nevelhetetlen.Ez tanítás kérdése.Az én kutyám 2 hét alatt szobatiszta lett.Ja,és azok mondják h beaglet ne,akik csak az utcán látnak idegbeteg beaglet(az csak a gazdája miatt van)vagy esetleg azok akik elcs*szték a kutyájukat.

Szóval szerintem ne mopszot vegyél.Egy beagleval jól járnál.

2009. júl. 8. 12:27
 26/33 anonim ***** válasza:
12:27-es:Majdnem egyet értek veled,de az hogy panelban tartod a BEAGLET lehet,hogy Te úgy láttod jól érzi magát,de kész állatkízás vadászkutya,nekem is beagle-van akármikor bejöhet,de alig szokott bent lenni ja igen annyira szokott bent lenni,hogy kihuzza a lábam az udvara,hogy játszunk vagy pihenjünk KINT és én itt jöttem rá,hogy kint érzi jól magáta gazdi melett.Soha-se fogom megérteni,hogy miért kell vadászkutyát bent tartani panelba-->ne haragudj nem téged akarlak megbántani,csak tényleg nem értem.És a mopsz akor nincs nevelve ha morog a gyerekre a szomszéd mopsz egy 4 éves gyerekkel él eggyüt (meg a család) és az a 4 éves ha alszik a kutya és menyomja felpattan és mennek játszani vagy vissza alszik a mopsz szóval nevelve van. :)
2009. júl. 8. 12:35
 27/33 anonim ***** válasza:
45%

Mopsz: igénytelen, barátságos, szorgalmas, társaságkedvelő, gyengéd, játékos, engedelmes, élénk

Kidülledő szeme könnyen megsérülhet, rövid orra miatt nehezen kap levegőt, és gyakran horkol is.

Mozgásigénye: átlagos. Zömök, de gyors mozgásra képes.

Tökéletes gazdi: Állatszerető és gyengéd, aki örömét leli ebben a barátságos, önfejű kis figurában.

Viszonya a gyerekekkel: a rakoncátlan gyerekek a kölyköket és felnőtt állatokat veszélyeztethetik.

2009. júl. 8. 12:56
 28/33 anonim ***** válasza:

12:35 nek:

pedig az én kutyám panelben jobban érzi magát.Szüleimnek kertes háza van,sokat vagyunk ott.Bármikor kimehet mégsem akar.Amikor kint vagyok vele meg csak lefekszik,vagy engem követ.Ráadásul a kertben wc-zni sem akar.Pedig nem arról van szó,hogy lusta,mert amikor sétálunk és elengedem mindig rohangál és meg sem áll egy percre.Mondjuk az tényleg igaz,hogy sokat kell mozgatni és nem elég neki napi 3x 15 perc séta.Mi vagy 4x2 órát legalább kint vagyunk vele és így kimozogja magát.

2009. júl. 8. 13:51
 29/33 anonim ***** válasza:
33%

uszkár (toy törpe közép )nagyon okosak :) nem hullajtják a szőrüket de kutyakozmetikushoz kell vinni!!!

bichonok (havansese bolognese ...)kedvesek igazi "szobacirkálók"

remélem segítettem :)

2009. júl. 8. 13:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Beagle vagy yorki ....:D van még nehezen nevelető és agresszív, de ők is azok. Beagle-hez nagyon sok nevelés kell, és magabiztos falkavezér...meg amúgyis szökdösős fajta.Yorkit, meg ha nem nevelik agresszív lesz nagyon.....pincsi is tud görcs lenni néha, én ismerek 3-at is.Ha első kutyád lesz akkor könnyebb természetű kutyut válassz. Nagyobb:németjuhász,golden, meg van még egy pár.terrierben még a westie elég jó természetű tud lenni,ha akar, mopsz is barátságos(csak horkol,de cukin)és még vagy ezer kutyafajta van. olvasd el egy oldalon hogy melyik illene hozzád a legjobban.
2009. júl. 8. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!