Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Milyen kutyát ajánlotok 7 és 8 éves fiúgyerekekhez. Olyanra gondoltam amely szobatiszta (de legalább könnyen betanítható), szereti a gyerekeket, játékos, és kisebb fajta, és könnyen tanítható.
2009. júl. 8. 08:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
45%
az egyik ismerősömnek is két kisfia van és nekik palotapincsi van de azt nemtudom meddig tartott megnevelniük ,de a két kisfiú nagyon elvan vele:D
2009. júl. 8. 08:32
 2/33 anonim ***** válasza:
64%
Lakásban valamilyen szobakutyaszerűség, de vigyázz, hogy ne legyen túl pici és törékeny (csivava, yorki), mert a fiúk akaratlanul is megsérthetik. A westie, cavalier king charles spániel, tibeti terrier, esetleg cocker spániel már erősebb, és nagyon szeretik a gyerekeket.
2009. júl. 8. 08:34
 3/33 anonim ***** válasza:
65%
Nekem így elsőre a spániel jutott eszembe, vagy esetleg a beagle, az nagyon játékos kutyus. Nem messze tőlünk van egy beagle tenyészet, gyakran járok arra, nagyon aranyos kedves kutyák, mindenkihez odaszaladnak a kerítéshez egy kis simiért. Nagyon szeretik a gyerekeket, igaz, vadászebként időnként kártékonyak tudni lenni, de le lehet szoktatni róla. Szóval én a beagle-t ajánlom.
2009. júl. 8. 08:36
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
Ha szobatiszta kutyát szeretnél, akkor ne egész kicsiben gondolkozz. Én a helyedben biztos, hogy körül néznék különböző gazdikereső oldalakon (pl. expressz, netboard, iwiw aprók) és ideiglenes befogadótól hoznék. Ő tényleg teljes felvilágosítást tud adni a kutyáról, nála biztos, hogy szocializálódott a kutya, nem "zsákbamacskát" kapsz. Persze, ha csak fajtatiszta kutyában gondolkozol, akkor kisebb az esély, hogy kölyköt találsz ilyen helyen.
2009. júl. 8. 08:50
 5/33 A kérdező kommentje:
Én beagle-re vagy yorki-ra gondoltam. de így beagle lesz.
2009. júl. 8. 09:45
 6/33 anonim ***** válasza:
45%
A döntés a tied, de azzal legyél tisztában, hogy a beagle nem a könnyen tanítható kutyák közé tartozik, hiába is dícséri itt egy pár ember agyon. Sokan elfogultak a kutyájukkal, és semmi összehasonlítási alapjuk nincs.
2009. júl. 8. 09:56
 7/33 anonim ***** válasza:
45%
beagle vagy yorki? istenkém fox te még sírni úgy érzem!!!
2009. júl. 8. 10:00
 8/33 anonim ***** válasza:
45%

Lakásba Beagle??

Nekem beagle-öm van még azelőtt,hogy ekkora divat lett volna vettük meg.És ha egy 7 meg egy 8 éves fiúkhoz lesz akkor meg kutyaiskola főleg ha nem tenyésztőtől veszitek hanem valami szaporiítotótl nem akkarlak lebeszélni a beagleről,de azt elmondom,hogy NEM jó neki lakásban hiába ott a gazdi vadászkutya mit vadászon bent?Porcicát?Mert nem tudom,hogy mennyit vinnétek sétálni vagy esetleg futtatóra,de kell hatalmas a mozgásigénye.Tudom nagyon aranyosak,okosak meg nagyon makacsok lehetnek majd utána meg nehéz lesz megtanítani könyen magának gondolhatja a falkavezérséget,szóval kutyasuli mint már mondtam.Játék?azt szeret az biztos,hogy játékos,nem tudom ha lakásban szeretnéd tartani ne beagle legyen hiába szép sőt gyönyörű ,de az elmúlt napokban olyan csúnya bealgeöket láttam az az igazi szaporitos kutyákat :S nem tudom hát Te tudod.

2009. júl. 8. 10:01
 9/33 anonim ***** válasza:
45%

10:01-es vagyok:

Igen is a beagle okos kutya a fajta legalábbis okos kutya,de az aki szaporítja össze vissza az nem okos meg az aki úgy veszi ,meg,hogy semmit nem tud a fajtájáról és megveszi,mert szép és okos ami egyenlő azzal,hogy nem kell fegyelmezni meg nem kell kutyasuli és nem ez okos,és elég elszomorító,hogy már a kutyafajtája idáig jutott,hogy lakásban tartani meg ilyenek

2009. júl. 8. 10:05
 10/33 anonim ***** válasza:
64%
Beagle-t NE!!Mi is megvettük a lányomnak mert olyan cuki volt de szépen lassan rájöttünk,hogy semmit nem tudunk róla.Szétrágott mindent a slagtól kezdve a cipőkön át amit talált mindent!És ő kinti kutyus.Most képzeld el mit csinál majd benn a lakásban!Egy ép bútorotok cipőtök nem marad.Nagy mozgásigénye van.És előszeretettel lopja l a szomszéd csirkéit.A vadász ösztönt pedig nem lehet kinevelni belőle!!!!!!!Westit vegyél az aranyos nyugodt és nem hullik a szőr.A keresztfiamnak az van.Semmi gond nem volt cele soha!És könnyen lehet tanítani trükkökre.
2009. júl. 8. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!