Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann kiskutyus érkezik....

Dobermann kiskutyus érkezik. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap érkezik hozzánk egy 8 hetes dobermann kutyus, és szeretnék pár tapasztalatot vagy tanácsot hallani, hogy mégis mire készüljek fel az első pár napban/hétben? Nekem még nem volt kutyám, de a páromnak már volt dobija, ő ért hozzájuk elég magas szinten, de én nagyon kíváncsi vagyok. Légyszíves csak azok válaszoljanak, akik tényleg értenek ehhez, és van/volt már dobermannjuk. Előre is köszönöm!:)
2012. jún. 16. 19:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Figyelj nem azt akarom érzékeltetni, hogy az a jó tartás, ha a kutya bennt döglik a kanapén. De már az előszoba is nagyon jó. hallja, lássa, hogy ott vagytok, illetve érezze ugy, hogy nincs kirekesztve.
2012. jún. 17. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy októberben hoztuk el a goldinkat. Olyan a ház, hogy a földszinten van a nappali(lam. parketta), vendékszoba (lam. park.), étkező-konyha-előtér(járólap). Megtanítottuk neki, hogy csak oda mehet, ahol járólap van. Persze nem úgy, hogy ő ismerje fel, hanem nem engedtük be oda, ahol nem az van. Így pikk-pakk csak felmosok utána és már újra tiszta a ház. Amúgy az étkező-nappali egy légtér, burkolatváltóval elválasztva, szóval végül is velünk volt.
2012. jún. 17. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!