Nem tudtok eladó fajtiszta dobermann kölyköt?
Minden kutya fajtiszta, de nem mind fajtatiszta.
Én szeretem őket, jó házőrzők, határozott természetűek de általában barátságosak is.
Én is a King of Darkness kennelt tudnám ajánlani, most épp vannak is kicsik, bár a szukák már 100% hogy le vannak foglalva, de ha nem ragaszkodsz hozzá akkor érdemes rákérdezni a kanokra. Ha jól tudom nyár végére van tervezett alom remélhetőleg akkor lesz szuka kutyus is.
Youtube-on van fent róluk videó, ha érdekel (bár már 4hetes):
http://www.youtube.com/watch?v=UQNDlUfxWiI
Illetve a tenyésztő FB oldalán vannak friss képek is.
Utolsó ezt nem tudom honnan veszed, nekem sikerült lemaradnom egy nagyon jó párosításról.
Nem szaporító, mint ahogy azt ezzel a "mindig vannak kicsik" hozzászólásod sugallja. Gyönyörű, egészséges, egészségügyi szűrésekkel rendelkező kutyái vannak, jól megtervezett párosításokkal, természetesen tenyészszemlével, és a tenyésztő illetve a kutyái érdemeként had említsem meg hogy a 3közül (nem 20-30 vagy még több, hanem 3) az egyik az ő kutyája volt aki képviselte kis hazánkat az idei IDC-n.
Persze vannak rajta kívül mások is, de mivel én is tőle vennék (fogok is), a témának már a saját szemszögemből utánajártam, személyesen is találkoztam vele és láttam a kutyáit, valamint, hogy hogyan is tartja őket, így őt tudom nyugodt szívvel ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!