Kis olasz agár kennelt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
A nem igazán találtam aktuális kenneleket, ha valaki esetleg tudna ajánlani valakit az kérlek írja le!2012. máj. 25. 13:13
1/7 anonim válasza:
MO-n nem nagyon van kennel. Egyet azért tudok:
Környező országokból:
Csehország
Két hónapja születtek kicsik. Ha szerencsés vagy még vannak.
Német:
Remélem tudtam segíteni. BTW egyik sem olcsó. A kis olasz agár drága fajta. 180 ezer Ft alatt nagy szerencsével tudsz csak találni. Sok sikert hozzá!
2/7 Antispecista válasza:
Fogadj orokbe! Tele vannak a menhelyek halalra itelt szerencsetlenekkel; egy allat amugy sem egy megvasarolando targy!
3/7 anonim válasza:
Kedves második válaszoló ne te döntsd már el hogy ki milyen kutyát szeretne!
Amúgy a szlovákoknál van jó pár minőségi kennel:
www.doragrey.sk
www.cantante.sk
www.itgrey.com
www.netspace.sk/luxintenebris
www.italian-greyhound.mraja.net
www.quindici.sk
www.sarimar.webnode.sk
www.ukerewe.wbs.cz
4/7 Antispecista válasza:
Kedves anonim, nem en dontom el. A velemenyemet nyilvanitottam ki, ahogy Te.
5/7 Antispecista válasza:
Engedd meg, hogy a figyelmedbe ajanljam ezt a filmet: [link] Joaquin Phoenix narraciojaval es Moby zenejevel. Ha van egy szabad masfel orad nezd meg (ha eldonthetem milyen filmetket nezzel... :-))! Elgondolkodtat a fajista tarsadalmon amelyben elunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!