Csivavám van most 7 hetes. És el szeretném kezdeni szobatisztaságra szoktatni. Valakinek valami ötlet?
7 hetesen már elválasztották az anyjától???
Gratulálok.....
7 hetes kiskutyával te ne menjél 2-3 óránként sehova!
Majd ha megkapta az oltásokat!
1. 7 hetes kiskutyának még az anyja mellett lenne a helye
2. Ha fertőzés veszély van az a levegőben is benne van nem kell beleszagolnia semmibe!
Igen, az anyja mellett lenne a helye, de attól még wc-znie kell és a helyzet adott.
Ennyi erővel te is hazavihetsz neki bármilyen fertőzést/vírust a cipőd talpával.
Én levittem úgy a kutyusomat, hogy 1 oltása volt meg, az ég világon semmi baja nem lett, körültekintőnek kell lenni és meg kell kérdezni az állatorvost, tapasztaltak-e parvot, stb. az elmúlt időszakban az adott környéken.
Nekem a kicsik "pelusra" végzik a dolgukat ameddig nem mehetnek ne. Én biztos nem rizikóznék a helyedben mert nem csak a parvó fertőz levegőben is.
Igen a cipőd talpával is bármit bevihetsz, de a cipőm sem érintkezik a kicsikkel.
Lehet neked szerencséd volt de a másiknak nem lesz!
Jobb az óvatosság!!!
Nem csak én vittem le, egy ugyanilyen kérdésnél 10-ből 8-an azt válaszolják, hogy vigye le nyugodtan.
Én pelusra még véletlenül sem szoktatnám, nem egy kérdést olvastam már itt, hogy nem nem tudják róla leszoktatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!