Jó ötlet azt megtanítani a kutyának, hogy csak engedéllyel ehet?
vannak szabályok, amiket be kell tartani, ez egy falkában természetes. ő most csak azért tétovázik, mert fiatal, és bizonytalan, nem 100%-osan biztos abban, hogy mit tehet abban a pillanatban. egy-két hét maximum, és patentül rá fog vetődni a kajára ahogy elhangzik a parancs :)
egyébként szerintem nagyon hasznos dolog, én úgy etettem egyszerre a kutyáinkat (heten vannak!), hogy mindenki elé letettem a tálat, és engedéllyel, egyszerre kezdhettek el enni. így nem volt olyan, hogy az egyik hamarabb végzett, mint a másik, aztán zavarta a többieket, ahogy lejmolni próbált, hanem mind nagyjából egy időben fejezték be az evést.
Végre egy okos gazdi!
Ha megtanulja, hogy csak azt a kaját eheti meg, amit te megengedtél neki, akkor nem jár úgy, mint ismerősömék:
"valakik" bedobták a kutyának a mérgezett szalámit, és amikor elaludt szegény, bemásztak a kerítésen, és ami rámolható volt, az vitték. Mire a háziak hazaértek, a kutya nem élt, a lakás kirámolva.
Messze nem biztos, hogy az engedéllyel evés kizárja a bedobott étel megtagadását is.
Hiszen a kutya e gazdához köti az engedélyadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!