Hányás, hasmenés, étvágytalanság. Valami ötlet, mit lehet adni neki ellene?
Sziasztok! 9 éves keverék kutyus 1,5 napja hány, fehér, zöld, sárga habos hányása van, de irdatlan mennyiségben, még a víztől is! Vízszerű hasmenése van, kedvetlen, étvágytalan! Van ötletek mi lehet?
A gazdája adott neki 2x1 szem maripent az elmúlt napokban, mert a kutya bűzmirigye miatt állatira fájt a füle, gondolta majd az használ. Sajnos gyökér állatorvosok laknak a körzetünkben, gyakorlatilag mindegyik fél a kutyától (tök barátságos), egy injekciót nem mernek beadni neki.. Van valami ötletetek, vagy esetleg volt hasonló tapasztalat? Köszi előre is!
Kb minden betegség igy kezdődik, a halálosak is . PAkoljátok fel a kutyát és irány egy normális állatorvos.
A fülgyulladást kezelni kell, mert akár 1 hét alatt is süketséghez vezethet
Szia!
Akkor vigyétek másik állatorvoshoz. Szerintem egyébként vírus, de ez csak az én véleményem. Orvosi segítségre és gyógyszerekre van szüksége!
Hányás, nagy meleg = kiszáradás.
És akkor még ott van valami betegség, ami miatt mindez megtörténik.
Ilyenkor bizony el kell vinni megfelelő orvoshoz a kutyát . Maripen 2 szem nem megoldás egyáltalán.
Szerintem is valami vírus , de az is lehet hogy parvó ,annak is ezek a kezdeti tünetei ,bár a kutyus idős ilyen korba az én infoim alapján már nem szokás elkapni ,de jobb ha a doki megvizsgája.
Jobbulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!