American Bully-t vagy Pitbullt?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb valasztas egy 18 eves fiunak?
Melyik az erosebb, jobb kutya?
2012. jún. 13. 13:56
41/51 anonim válasza:
Victor: sok sikert a kutyázáshoz neked is!
43/51 anonim válasza:
Tisztelt Farkas Victor!
Engem érdekelne, hogy mi a különbség az American Bully és az XXL Pitbull között? Abonyban melyiket tenyésztik? Hogy érték el, hogy ekkora legyen a fajta?
Köszi!
44/51 Farkas Victor válasza:
Az american Bully sokkal kisebb, zömökebb fajta és a pitbull és staffordshire többszöri keverésével, szelektálásával hozták létre illetve bulldog keverésével, viszont ma már önálló elismert kutyafajta! ABKC szervezet a neve ahol regisztrálva van illetve az UKC is regisztrálta! Az XXL pitbull megtartotta a kifejezett pitbull vonásait viszont sokkal magasabb és súlyosabb kutyák(kb.60 kg). Sajnos nem tudom, hogy az XXL pitbull ekkora paramétereit miként érték el!
45/51 Farkas Victor válasza:
Bocsánat a Bullydozer kennel XXL pitbullokkal és standard american bullyval is foglalkozik mivel az american bullynak 3 változata van: XL Bully, Satndard Bully és pocket Bully.
46/51 anonim válasza:
Köszi a válaszokat. Nem értem, hogy sikerült mégis, ugyanis (tudomásom szerint) egy gamepit súlya 20-30 kg között van. Ellenben az XXL pitbullok 2-3x olyan súlyosak és 1,5-2x magasabbak. Azért ezt szteroidokkal sem lehet szerintem elérni. Kíváncsi lennék...
47/51 Farkas Victor válasza:
Meg fogsz lepődni de egy game pit súlya kb. 15-20 kg között mozog és a standard pitbull súlya kb. 20-30 kg. Nem tudom sajnos, hogy az XXL kutyák méretét milyen tenyésztési program által érték el de ahogyan mondtad szteroiddal sem lehet, mivel a genetikai állományt nem tudja megváltoztatni csak izomtömeget ad a szteroid így a magasságában sem okoz változást!
48/51 anonim válasza:
Én úgy tudom masztiff és amerikai bulldog lett belekeverve ezekbe a kutyákba.
49/51 anonim válasza:
Köszi! Mindig tanul az ember...
Ezek szerint valamilyen fajtát mégiscsak bevihettek a tenyésztési folyamatba, de akkor a "végtermék" inkább Bandog...
50/51 anonim válasza:
A mai kutyafajták nagyrészét az utóbbi 150 évben hozták létre, előtte nem léteztek. Vannak olyanok, amiket az utóbbi 40-60 évben. Azokat is ilyen-olyan keresztezések útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!