Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » American Bully-t vagy Pitbullt?

American Bully-t vagy Pitbullt?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a jobb valasztas egy 18 eves fiunak?

Melyik az erosebb, jobb kutya?

2012. jún. 13. 13:56
1 2 3 4 5 6
 31/51 Farkas Victor ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy gyorsaságban fel tudja venni a versenyt egy 20 kilós pitbullal de igen is fürgék a súlyukhoz képest!!! Egyébként meg ha harcról beszélgetünk akkor nem véletlen(ha lenne fogalmad a pitbullról!!!) hogy súlycsoport szerint verekedtették őket! Mert egy 60 kilós masztiff ellen egy 20 kilós pitbullnak esélye sincsen! És egy XXL pitbull is meg tép egy 20 kilós pitbullt. Persze nem mondom, hogy nincsenek kivételek de ritkább!!! Sokkal!!! Ha már Bob Sappel jött az érvelés akkor maradjunk meg annál, hogy rakd össze mondjuk Kokóval és nézd meg mi lesz! Pont erről beszéltem! Én 25 éves vagyok de 12 éves korom óta foglalkozok pitbullokkal! Van némi fogalmam ezekről a kutyákról! Egyébként a kérdezőnek mondanám, hogy a bullydozer kennel magyar abonyban lakik a férfi csak angol nyelvű a kennel! Így külföldön is meg tudják tekinteni a honlapot és felvehetik vele a kapcsolatot!
2012. jún. 14. 09:02
 32/51 anonim ***** válasza:

Jah. De egy hasonló súlyú argentin dog még mindig sokkal fürgébb és gyorsabb lesz.

Bob Sapp vs Kokó? Ilyen nem volt. De a 70kg-os Kunkli Tivadar kiütötte a 163kg-os Bob Sappet.

2012. jún. 14. 09:34
 33/51 Farkas Victor ***** válasza:
Elmondom neked, hogy az a meccs bunda volt! Ez köztudott! Egyébként gondoltam, hogy evvel fogsz érvelni! Akkor most elmondom, hogy a Kunkli ezzel a meccsel keresett pár millió forintot úgy tudom kb. 10 milliót! A Bob Sapp pedig kapott 1 millió dollárt! Persze, hogy lefeküdt! Mi elemeztük a meccset edzésen és az egész a pénzről szólt! A kunklinak ez volt a befejező meccse.
2012. jún. 14. 09:45
 34/51 Farkas Victor ***** válasza:
Abban igazat adok, hogy az argentin dog tényleg fürgébb nála de mint mondtam én nem hasonlítgattam a kutyát semmilyen más kutyához csupán annyit írtam, hogy tévhit a lomhasága! Itthon van egy Predator nevű XXL kutya aki például nyert magasugrásban!!! A méreteihez képest nagyon jó mozgású kutyák és ilyen az american bully is!
2012. jún. 14. 09:48
 35/51 anonim ***** válasza:

Persze, bunda volt...

Magasugrásban? Milyen kutyák voltak ott? Angol bulldogok, mopszok és franciabulldogok? :-) Mekkora volt az a magasság? Csak kíváncsiságból...

2012. jún. 14. 10:33
 36/51 Farkas Victor ***** válasza:
a versenyen több fajta kutya is részt vett, többek között standard pitbullok, staffordshire terrierek, staffordshire bullterrierek, bullterrierek és 2 méter 80 centit ugrott a kutya! De már egy párszor elmondtam, hogy kár okoskodni mert nem hiszem, hogy többet és jobban tudnál bármit is ezekről a kutyákról mint én mert én ebben élek és nőttem fel! Nekem nem kell mit bizonygatnom csak azért írok a GYIK-re mert már nem bírtam nézni, hogy önjelölt szakértők mekkora butaságokkal vakítják a népet ezzel a fajtának ártva szerintem! Mert ha valaki erről a kutyáról kérdez akkor kapjon megfelelő tájékoztatást és nem csak a hülyeséget! Pont ezért is tart itt ennek a fajtának a helyzete mert a médiában is olyan emberek nyilatkoznak ezekről a kutyákról, akiknek halvány lila fingjuk sincsen! Részemről a vita itt lezárulhat mert tudom, hogy igazam van! Azért az a 13 év mióta ezekkel a kutyákkal foglalkozom és itt nem csak a pitbullról van szó hanem beleértem az american bullyt is amiről itthon többet tudok bárkinél!!!! adott némi tudást és tapasztalatot!!!
2012. jún. 14. 11:23
 37/51 A kérdező kommentje:

Koszonom Victor a segitseget, es persze a tobbieknek is!

Egyenlore ugy latom hogy ennel a fajtanal teszem le a voksom ( XXL Pitbull ) de majd meglatjuk még mi lesz!

2012. jún. 14. 12:27
 38/51 anonim ***** válasza:

Nem kétlem, hogy régóta foglalkozol a fajtával. Eléggé elfogult is vagy, ahogy látom.

Ez a 2,8 méter kicsit sántít, vagy rosszul írtad és nem magasugrásról van szó, hanem vagy falmászás vagy pedig valamilyen magasan lévő tárgynak az elérése.

A tudomásom szerint az eddigi magasugrás rekorder egy angol agár nevézeh fűzödik és még ő is elmarad a 2 métertől. Ez persze olyan, hogy érintés nélkül ugrotta át az akadályt. Csodálnám, ha egy jóval alacsonyabb, tömegesebb és rövidebb lábú kutya ezt jó 1 méterrel megugrotta volna.

Szóval nagy valószínűséggel Te valami másfajta típusú magasugrásról beszélsz.

Az, amikor felugrik a kutya és a lábával tolja át magát az akadály tetején, az falmászás inkább, abban is vannak ilyen versenyek.

Illetve még van az a fajta, amikor fellógatnak valamit bizonyos magasságba és a kutyának el kell kapnia ugrás közben.

Az pedig, hogy mit írtam? Csupán annyit, hogy a pitbullnál az amstaff és a bully lomhább. Ezt Te is elismerted. :-)

2012. jún. 14. 12:53
 39/51 Farkas Victor ***** válasza:
Így van ezt én is elismerem, hogy lomhább a standard pitbullnál viszont attól függetlenül mozgékony! Köszönöm azért, hogy emberi módon tudunk vitatkozni mert ez így jó!:) A vita sosem rossz szándékú dolog! Igen a magasugrásnál pedig tárgy megérintése volt a lényeg és ebben fel vette a versenyt a húsz kilós kutyákkal!
2012. jún. 14. 13:14
 40/51 Farkas Victor ***** válasza:

A kérdezőnek pedig sok sikert a kutyázáshoz, válassz minőségi kiskutyát minőségi környezetből(nem véletlen mondom!) neveld következetesen de erővel hanem ésszel mert ez a legnagyobb butaság, hogy egy ilyen kutyát egyszer el kell verni nagyon hogy tudja hol a helye- kapaszkodjatok meg de sok helyről hallottam ám! :) HÜLYESÉG!!! nekem sosem kellett megvernem! Ne tekintélyként tartsd kérlek és ha ezeket megfogadod egy remek társra találsz benne aki hidd el meg fog magától védeni ha kell!!! És egy idézet a végére!

"A kutyák között is vannak születetten degenerált, féleszű vagy eredendően aljas, rosszindulatú egyedek, azonban sokkal kevesebb, mint az emberek között." (Axel Munthe)

2012. jún. 14. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!