Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » American Bully-t vagy Pitbullt?

American Bully-t vagy Pitbullt?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a jobb valasztas egy 18 eves fiunak?

Melyik az erosebb, jobb kutya?

2012. jún. 13. 13:56
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Az american bully egy új fajta, amit ilyen olyan fajták (köztük pitbull és talán ambulldogból) tenyésztettek ki az afroamerikaiak. Gyakorlatilag úgy néznek ki, mint a szteroiddal felpumpált pitbullok. Otromba, lomha kutyák.
2012. jún. 13. 20:34
 22/51 Farkas Victor ***** válasza:
Hát elmondanám, hogy az american bully-t pitbullból és staffordshire terrierből tenyésztették ki kb. 10-15 éve. Egyáltalán nem lomha kutyák, nincsenek szteroidozva és agyontenyésztve egyszerűen olyan kutyát szerettek volna kitenyészteni ami rendelkezik a pitbull és a staffordshire terrier tulajdonságaival viszont annál sokkal zömökebb jól izmoltabb kisebb és nyugodtabb kutyát kapnak! Mondom nekem rengeteg barátom tenyészti kint USA-ban illetve Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban. Tehát kérem az önjelölt hozzáértőket, hogy ne írkáljanak felesleges butaságokat, egyébként meg a youtube-on zsákszámra van video ahol meg lehet nézni mennyire aktív kutyák! És bár a pitbullhoz csoportosítják már rég különálló fajta mint american bully!!! Az XXl pitbullról nem kell többet tudni mint, hogy nagyobb és nehezebb a standard pitbullnál. Mert van a game-típusú ami kb. 15-25 kg. Van a standard ami kb. 25-35 kg. van az XL ami kb. 40-45 kg. és van az XXL ami 40 kiló felett a végtelenségig. nekem van ismerősöm akinek az XXL Pitbullja 48 48kg, de van olyan is akinek 57 kilós. És meglepő de rendkívül mozgékonyak és a mentalitásuk is kíváló és elérhető áron lehet minőségi kiskutyát kapni ami kb. 150-200 ezer forintot jelent!
2012. jún. 13. 20:59
 23/51 A kérdező kommentje:

Jo latni itt GYIK-on ennyire hozzaerto embert!

Meg annyi lenne a kerdesem, hogy MO.-n melyik kennel-t ajanlot XXL pitbull vasarlashoz?

Es belinkelnel nekem egy kepet, hogy atlagban hogy nez ki ez a kutya? Mert ahogy kigooglezom, bejon 66 fajta, most akkor nemtudom eldonteni hogyan is nez ki valojaban.

Elore is koszonom Victor!

2012. jún. 13. 21:12
 24/51 Farkas Victor ***** válasza:
Igen szeretem a hozzá nem értő embereket én is akik megnéznek egy képet google-on és már mindent tudnak a fajtáról. Aztán meg a butaságok teljes háztárát kimerítik. ahol érdemes kérdezősködni az a bullydozer kennel beírod googleba és ki is dobja a kennel honlapját! Ők XXL bully pitbullokkal foglalkoznak. [link] itt van pl. egy igazi xxl kutya illetve ez is az [link]
2012. jún. 13. 21:54
 25/51 Farkas Victor ***** válasza:
Én ezekért a kutyákért élek! Mostmár inkább az american bully felé húzok és hál istennek összel már boldog tulajdonos is leszek ami annyit jelent, hogy megkezdem a fajta itthoni népszerűsítését és tenyésztését! Remélem sikerrel járok!
2012. jún. 13. 21:59
 26/51 A kérdező kommentje:

Koszonom a tippet, de ahogy latom ez nem magyar Kennel :-/ kulfoldrol pedig nem tudok venni kutyat, csak magyarorszagrol.. esetleg valami mas?

Es sok sikert kivanok neked a Bully tenyeszteshez!

2012. jún. 13. 22:53
 27/51 A kérdező kommentje:
Es igen, nekem ilyen kutya kell, mint ami a ket kepen van amit linkeltel!
2012. jún. 13. 22:55
 28/51 anonim ***** válasza:
Azt ne mond nekem, hogy egy 40kg-os kutya ugyanolyan pörgős és gyors mint egy 20kg-os. Sokkal több energia kell egy nagyobb test mozdításához és hamarabb el is savasodnak az izmai a nagy súly miatt. Ebből következik, hogy lomhább lesz mint egy 20kilós pitbull. Persze lehet meséket mondani, hogy ezek a kutyák ugyanazt a sebességet és kitartást produkálják mint 20kilós társaik, van is aki beveszi.
2012. jún. 14. 08:13
 29/51 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, de ezek a linkelt kutyák nagyon ocsmányak szerintem. Úgy néznek ki, mint Bob Sapp. Ő is kb. 30mp-ig szokta bírni, utána elfekszik. Esélyt sem adnék ilyen kutyának egy igazi game pitbull ellen. Ez az irány egyértelműen a látványra megy és a "tekintélyre", mint amiért a kérdező is kutyát akar venni. Az arénás kutyákat pont hogy inkább agarakkal mixelik, hogy gyorsabbak legyenek. Ez az irány viszont pont az ellenkező.
2012. jún. 14. 08:18
 30/51 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy erő, gyorsaság és tekintély dolgában a legjobb opció mindenképpen a keleti típusú pásztorkutya. Igénytelenek, bírják a hideget, a méretükhöz képest minimális táplálékmennyiséggel beérik, rendíthetetlenek és remekül lehet őket szocializálni. Tanítás nélkül is megvédik a területüket és a gazdájukat.
2012. jún. 14. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!