Egy hete nem eszik a magyar vizslánk, mi lehet a baja, vagy elfogadott, hogy vannak ilyen periódusai?
A kutya előtt ne hagyj tálat. Etetéskor tedd le, és 10-15 perc után vedd el, akár evett, akár nem. Majd megkapja legközelebb..
Ekkora étvágytalanság már nagyon gyanús, én a helyedben azonnal orvoshoz vinném az én kutyámat.
Ha kullancs miatt nem enne egy hete, akkor már elpusztult volna, szóval nem valószínű, hogy a kullancs miatt beteg.
Az viszont már régen rossz, hogy állandóan előtte vana kaja. Alkalmanként 5 percnél tovább ne tedd elé az ételét! Azt is megteheted, hogy 3 napig semmit sem adsz neki, és utána megint megpróbálod megetetni. De első körben én elvinném orvoshoz, hogy az kizárja a betegséget, mert ha beteg, akkor gyógyítani kell és nem éheztetni. Ha egészséges, akkor lehet vele keménykedni és néhány napig egyáltalán nem adni neki semmit.
ha 1 hete kevesebbet eszik, akkor mindenképp orvos!
1-2 nap még elfogadható, de ha 1 hete akkor valami baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!