Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tap vagy hazikoszt?

Tap vagy hazikoszt?

Figyelt kérdés
Nem sokara kapok 1 kis beagle kolykot es azon gondolkodom hogy muszaly minosegi tappal etetni? A rendes kaja jo lesz-e?

2012. jún. 3. 13:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akinek van pénze és ideje főzni a kutyájára az tegye!!

nekem pl olcsóbb ha minőségi tápot veszek a kutyáimnak, konyhai maradékot is szoktak kapni,de havonta 3x ha van ilyen, mert ami fűszeres ,zsíros azt nem adok nekik, és annyi sose maradt hogy mind2 kutya jól lakjon így táppal keverem meg egy kicsi vízzel..

szoktam adni nekik főtt tojást,almát,rizst,főtt répát is táp mellett!! szerintem mindenük meg van,de se pénzem se időm nincs minden nap vagy minden másnap főzni nekik..

kölyök korban jobb lenne ha kölyök tápot kapna,aztán fokozatosan házikosztot is keverni a táp mellé..

de azt adsz neki amit akarsz..

lehet hogy régen nem volt táp, de nem is éltek olyan sokáig a kutyák..

ha csak házikosztot adsz neki akkor mellette vitaminokat is jobb lenne ha adnál neki!!

2012. jún. 3. 16:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom :)
2012. jún. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!