Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért baj az ha romákkal...

Mért baj az ha romákkal csibészeltettem be a kutyám?

Figyelt kérdés

Mért baj engem nem bánt,családom többi tagját se bántja,csak az idegeneket,

Nagyon okos minden parancsra hallgat,és egyből a torokra megy mindenek mért baj nem értem.

2012. jún. 2. 23:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Engem? Te szerintem bolond vagy helyesírásommal se volt semmi gond,de ha valaki csak önkéntesen bemászik szedje is szét engem nem érdekel,ha kell a labdája akkor csengessen és talán kiadom neki de nem hiszem hogy éppen mert a kutya szétszedi,a saját portámon olyan a kutya amilyen akar lenni.

Ennyi erővel ha egy telepre bedob valaki egy labdát és utána másznak a kutya ne szedje szét vagy mi?

Te bolond vagy de aludj neked már holnap suli van.

2012. jún. 10. 23:21
 42/53 anonim válasza:
Arról gondoskodj, hogy a kutya kerítésen kívülre ne tudjon kihajolni, esetleg kijutni. A kötelező "A KUTYA HARAP" táblát mindenféleképpen láthatóan tedd ki, közvetlen figyelmeztetésnek számít, nem úgy, mint az általad említett macskás figyelmeztetés, ha baj történik, azt nem fogják elfogadni, a kutyád kilövik, te pedig mész a sitre, komolyan ezt akarod? Ha a kutyádat hermetikusan elzárod a külvilágtól, a megfelelő figyelmeztetést kiteszed a kapura és oltásokra is szabályosan elviszed a ebet, onnantól kezdve te mindent megtettél, ha a kutya kerten belül szed szét betörőt, illetéktelen behetolót, elméletileg téged nem vonhatnak felelősségre, pláne ha nem tartózkodsz az adott pillanatban otthon.
2012. jún. 12. 13:01
 43/53 anonim ***** válasza:
A lényegen nem változtat kérdező. Szájkaratés vagy. Se videót, se képet nem tudtál mellékelni a kutyádról. Hogy is van ez akkor? :)
2012. jún. 12. 13:33
 44/53 A kérdező kommentje:

Figyelj nem kell elhinni,ebbe nem tudom mi a meglepő?

Egyszerű keverék kutya szerintem minden kutya tudja ezeket a parancsokat....

Nem nehéz megtanítani neki főleg hogy csibészelve van.

Szerintem neked meg kutyád sincs de avval sincs baj majd lesz

2012. jún. 12. 15:47
 45/53 anonim válasza:
tudod, ez nem olyan egyszerű, mert ha most rászólsz a kutyára, hogy "ül, marad", talán engedelmeskedik, viszont nincs rá garancia, hogy egy adott szituációban is fog. Ez nagyon meleg játék, te pedig nagyon naívnak tűnsz. Az írásodból ítélve meg ha létezik is az említett állat, jobb beíratni kutyaiskolába, vagy külön kiképzőt hívni hozzá. Képzeld el, nekem pitbullom van, de ha totál elkattan az agya, én egyetlen szóval képes vagyok leültetni. A hozzáállásodból ítélve(ha van kutyád), kb. ott tarthatsz vele, hogy adod neki a csirkecombot, azt mondod neki "ül!", akkor jó, leül, de ha bekattanna és neadjisten komolyabban rátámadna valakire, akkor meg b@szhatod. Egy kutya nem játék. Tudod, én vidéken élek, pont olyan környéken, hogy jönnek-mennek kapunk előtt a romák, és nem baj, ha velük csibészelteted be, én is rá szoktam ilyenkor szólni a kutyára, hogy "fogd meg, csibész!", csak kettőnk közt annyi a különbség, hogy nekem elég annyi, ha leteríti az adott tagot, te viszont rögtön torokra küldenéd. Jó, csináld, én nem szólok bele, csak aztán tudd kordában tartani, mert ha egyszer(korábbi kommentből kiindulva) egy kölyök berúgja a labdát, bemászik utána, a blöki meg vérfürdőt rendez, az a te lelkeden szárad. És azért tudnod kéne, hogy egy 8 éves gyerek nem feltétlenül fog neked becsöngetni, hogy "csókolom, ki tetszik adni a labdát?" hanem bemászik. Ha pedig be is csöngetne és nincs otthon senki, szintén. És a kutya sem fog neked 24 órában a kapuban ugatni, lehet hogy csak akkor bukkanna fel, miután bemászott a kisrác, az pedig baromi necces, mert a kölyök sokkot kap, ledermed, mire odaérnél, a 8 éves kisfiú szétkapott nyakkal, kifolyt belekkel fekszik a kertben. Azt meg már meg se merem kérdezni, hogy tetszene e neked a dolog, valahogy félek a választól.
2012. jún. 12. 19:04
 46/53 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondok,Szoba kutyád van?
2012. jún. 12. 20:00
 47/53 A kérdező kommentje:
Meg tudod nem (Pitbull)Hanem Pit Bull bírom már nem tudják a kutyájuk nevét se leírni és oktatnak.
2012. jún. 12. 20:01
 48/53 anonim válasza:

1. Megsúgom, a Pit Bull-t egybe is szokták írni.

2. Én nem okoskodok, egy kutya már mögöttem van, anyám meg tapasztalt kutyakiképző.

3. nem vitatkozom veled, azt csinálsz, amit akarsz. Az meg, hogy nem érted, miért baj, ha torokra megy, a te bajod. Majd tanulsz belőle. Szevasz.

2012. jún. 12. 20:18
 49/53 anonim ***** válasza:
lehet bemászna valaki franciabundában, ráorditana, aztán kikergetné a világból ezt a szuperkutyát:))) mert hát láttunk már ilyet is:)
2012. jún. 12. 20:49
 50/53 A kérdező kommentje:
Ja Ja ja Egybe szerintem nem szokták írni de mindegy
2012. jún. 12. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!