Mért baj az ha romákkal csibészeltettem be a kutyám?
Mért baj engem nem bánt,családom többi tagját se bántja,csak az idegeneket,
Nagyon okos minden parancsra hallgat,és egyből a torokra megy mindenek mért baj nem értem.
Én a videót a ti kedvetekért nem fogom csinálgatni,vágni,hangotjavítani,formázni,embereket főleg hívni megint hogy csibészeljlék,
43 éves hülyegyerek nem vagy több 15 nél.
Óhhh, hát nekünk nem kell ám full extrás megvágott video. látni akarjuk, hogy fog torokra, mert mi ilyen kiváncsiak vagyunk, és ha tényleg ennyire tuti, akkor tarthatnál ebből szemináriumot is.
Ja, és még egy lényeges dolog. pacsit tud-e adni???
minek kérdezed, hogy baj-e, amikor tök egyértelműen felvágsz vele? :)
egyébként szerintem kétes dicsőség az ilyen kutya.
Azért baj, mert ILLEGÁLIS!
Szerinted hülye a szomszéd kisgyermek, ha bemászik a labdáért és természetes, ha ott helyben széttépi a kutyád, de a hatóság szerint meg nem természetes, te mész a sittre, a kutyádat meg kérdés nélkül elaltatják.
És ez a szerencsésebbik eset, mert ha ne adj Isten ilyesmi történne, biztos lehetsz benne, hogy az érintett családja gondoskodni fog róla, hogy a kutya megdögöljön, és az fájni fog neki, ha mondjuk bedobják neki a mérget és ott fog nyomorogni, szenvedni. A másik meg, hogy téged is jól agyon fognak verni, ha nem halsz bele, mész a sittre.
Megérdemelnéd, de nagyon-nagyon!
Tudod, ilyen kutya CSAKIS kizárólag szakember kezébe való, aki ért is hozzá, nem csak menőzni akar vele, meg felvágni, úgy hogy közben fogalma sincs olyan alap dolgokról, hogy mi a törvény, mit szabad és mit nem, falkavezérség, dominanciakérdés, stb.
Ezen egyébként nem csodálkozom, mert a helyesírásod és a fogalmazásod is annyira primitív, akár az észjárásod.
Cigányokkal képeztetted ki a kutyát? Miért, ők kinológusok, esetleg szakértők? Nem hinném.
Egyébként, nem csodálkoznék, ha téged is megtámadna, hiszen nem vagy a szemében falkavezér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!