Hova fajul a vilag? Mi lesz igy szegeny romakkal?
Miert van ennyi rasszista??
Azt mar megszoktam, h mi magyarok azok vagyunk, neonacik..
De h a franciak, angolok, svedek, nemetek, olaszok stb utan a kanadaiak is??
Ez mar mindennek a teteje!
Remelem hamarosan olvashatom Covenant es a tobbi baratom velemenyet!
Varom!
Én már találkoztam pakisztánival is.
Simán csak kinyitják a szemüket és tapasztalják a nagyTÖBBSÉG jellemét, viselkedését.
na vajon miért utálják a romákat?
nem is tudom...
Engem igazság szerint jobban foglalkoztat hogy mi lesz velünk, magyarokkal...Majd ha mi már mind jólétben élünk akkor eltartjuk az élősködőket is. Egyelőre viszont az a helyzet hogy a többség kárára járatjuk iskolába Kolompár Gerzsonkát és ezzel közvetetten fizetjük apuka sörét meg anyuka fodrászát.
(Mielőtt megszólal valami f@sszopó, vicc amit leírtam, csak az a baj hogy annyi benne az igazság hogy már évek óta nem nevet rajta senki.)
Sziasztok:)
én is roma vagyok,de nem élünk úgy hogy lopunk meg stb...sztüleimnek tisztességes munkájukvan,én járok suliba... egyépként a "rasszizmussal" véleményem szerint az a baj,hogy minden romát egy kalap alá vesznek..:)
ma 21:15
Szerintem meg az a baj hogy az alatt a bizonyos kalap alatt sokkal több a csaló, munkanélküli és dolgozni nem is akaró, iskolába gyerekét nem járató rabló mint a hozzád hasonló becsületes roma. Ha a romák 10%-a lenne olyan amilyen, a maradék meg rendes, akkor nyilván semmi baj nem lenne, csak a helyzet nem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!