Hova fajul a vilag? Mi lesz igy szegeny romakkal?
Miert van ennyi rasszista??
Azt mar megszoktam, h mi magyarok azok vagyunk, neonacik..
De h a franciak, angolok, svedek, nemetek, olaszok stb utan a kanadaiak is??
Ez mar mindennek a teteje!
Remelem hamarosan olvashatom Covenant es a tobbi baratom velemenyet!
Varom!
az előző roma vok:D
hát ez is igaz...de még mi romák is utáljuk az ilyeneket...
"Sziasztok:)
én is roma vagyok,de nem élünk úgy hogy lopunk meg stb...sztüleimnek tisztességes munkájukvan,én járok suliba... egyépként a "rasszizmussal" véleményem szerint az a baj,hogy minden romát egy kalap alá vesznek..:)"
EgyéBként gyakrabban látogathatnád az iskolát.
Finnországi,dániai ismerőseim is azt mesélték, hogy a romániai és a bulgáriai cigányok csinálják a legnagyobb zűzavart arrafelé.A dánok visszaállitották a határellenőrzést.
A Franciaországban az idén letartóztaottak 85%-a román ,bulgár cigány.
Románia 17 millió eurót kapott a felzárkóztatásukra az idén. Ami el is lett osztogatva...De az,hogy mire vagy ,hogy kiknek és mi célból, nem kötik a nyilvánosság orrára?Állitólag még valami nevelési projektek is voltak...
Szal minnél társadalom ellenesebbek ,annál több pénzt kapnak.
Mert az ,hogy cigány nem egy népet jelent .Nem is beszélhetük egy népről az esteükben: mert legalább 70 fajtájuk van Európában a nyelveik és a szokásaik alapján. Nincs egységes nyelvük, vagy bármilyen egységes dolog(még a bőrük szine sem) ami összekötné az európai cigányokat.Kivéve :a viselkedésüket, társadalomhoz való hozzáállásukat és nemlétező erkölcsi normáikat.Ez a cinkosság a kötőanyag.
Az ,hogy valaki cigány sokkal inkább jezlő mint népnév.Ezt a jelzőt azokra használják akik NEM AKARNAK hasznos polgárai lenni az országnak,hanem sokkal inkább van hajlamuk az élősködő ,bűnöző életmódra.És erre képezik ki az eltúlzott létszámú utódaikat is.
Addig amig az ilyen vileskedésért jutalmazzák őket(abból a pénzből amit a dolgozók adónak becézett büntetéseiből szednek be) nem fognak beilleszkedni.
Mi csak várjuk ,vajon mikor fog felébredni Európa és teszi rendbe őket, nagytakaritással vagy olyan törvényekkel ami ellehetetleniti az általuk képvislet kártékony életformát és viselkedést.
provokativ kérdés
aljas
gonosz vérnáczi beszéd
ilyen gondolat egészséges embernek eszébe sem jut
szörnyű hogy mivé lett ez a bűnös magyar nép
mindig csak szegény kisebbséget báncsák
lázitanak uszitanak
mig czigányok éheznek
fel vagyok háborodva
"Gondolkozóó:azért mert véletlenül arréb csúszott az újjam nem kell lecseszni,vagy veled nem szokott ilyen történni?"
Hazudni sem tudsz. Véletlenül 5 karaktert csúszott arrébb?
Ne lovagolj már az írásán!:) Kit érdekel? Nem mindenki olyan baromira igényes, mint pl. én, ha az írásról van szó:D De ettől még nem feltétlenül értéktelen, illetve nem ettől értéktelen egy ember, nem gondolod?
Tényleg remélem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem ítéli el azokat, akik nem írnak tökéletesen (nem mintha én mindig tökéletesen írnék)! Mert itt kb. mindenki beleköt mindenbe, legyen az vessző, vagy elipszilon hiba. Befejezhetnénk már ezt, kedves magyarok! Nem hiszem, hogy nincsenek nagyobb gondjaink ebben az örökösen rosszul vezetett országban, minthogy állandóan egymásban keressünk hibát - higgyétek el, attól még senki nem vált jobb emberré, hogy egy másikban hibát talált.
Különben is inkább tűnnek oda nem figyelésből fakadó elírásoknak, mint helyesírási hibáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!