Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kisbaba érkezik kutyák mellé?...

Kisbaba érkezik kutyák mellé? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok, baba érkezik hozzánk pár hónap múlva. Vannak kutyáink, imádjuk őket, benti kutyák, kanapé kutyák, egyedül az ágy tilos nekik. Jól nevelt, szófogadó kutyák mind, és egymással nagyon jól megvannak, figyelnek ránk, egyértelműen én vagyok a falkavezér köztük. Nem szeretném őket kitenni a kertbe, és azt szeretném ha a gyerekünk is később annyira szeretné őket, mint mi. Ha a babának a szobája tiltott nekik, de a lakás többi része nem, akkor ezt így meg tudom oldani higiénikusan? Így is 2 naponta takarítok, sűrűn mosom a fekhelyüket is, és nincs nálunk se kosz, se kutyaszag, mert amúgy őket is rendszeresen ápoljuk, fürdetjük, fésüljük. Amúgy általában öblítőillatuk van a fekhelyüktől:)

Én mindig puszilgatom őket, tehát nagyon nagyon fontosak nekem. Szerintetek hogy csináljam ezek után, hogy mindenkinek jó legyen?

2012. máj. 24. 20:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! A leírtak alapján is látszik, hogy a higiéniával sem lesz gond, sőt legalább a kicsinek erős lesz az immunrendszere. És ha esetleg a védőnő kiakadna, akkor csak legyints nyugodtan! Igaz nekem 2 éves a legkisebb gyerekem, csak pár hónapja vannak kutyáink, szintén lakásban.Hát, nlha megeteti a kutyákat, és imádják egymást.
2012. máj. 24. 21:05
 2/19 anonim ***** válasza:

[link]

regisztrálsz és nagyon sok tanácsot tudsz kapni. Jól el is lehet majd beszélgetni akár a csemetéről, akár a kutyákról.

2012. máj. 24. 21:08
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Kutya ki!!! 5 tonna hipó+5 tonna clorox.Kíváncsi lennék én az első válaszolóra a mi védőnőnknél mekkora májer lenne. Letépné a fejét az tuti. De nem ez a lényeg, nekem is 3 kutyám van 1 puli 1 komondor 1 kaukázusi de mind kint vannak nagy ritkán a műhelybe bejönnek de nem a házba!! Akárhogy takarítasz mindig lesznek olyan bacilusok amire te nem vagy érzékeny de 1 baba igen. Hogy számolsz el magad előtt ha valami baj lesz a kutya végett? Ki a fontosabb?

37F

2012. máj. 24. 21:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

21.13

Szíved joga nem beengedni a kutyákat. Tudod, nem egy-sem két ember EGYÜTT él a kutyával és a gyereknek semmi baja.

2012. máj. 24. 21:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus.... te miért vagy ilyen ideges? Vegyél vissza légyszíves! És ne hasonlítsunk már össze egy kinti bozontos kutyát egy szobakutyával... hipó, clorox?! Az kell ám egy újszülött tüdejének belélegezni! Régen szerinted a gyerekek miért nem voltak olyan betegesek??? És állatok között nőttek föl És most miért allergiás monden második gyerek??? jaaa, mert mindent lefertőtlenít anyuci, és antibakteriális szirszart használ, aztán csodálkozik, hogy a gyereknek nincs immunrendszere! Én sem azt mondom, hogy feküdjön a kutya a kiságyba vagy fordítva! De a szobakutya maradhat nyugodtan szobakutya. Gondolom a válaszadó ki tudja szűrni, melyik a hasznos tanács.
2012. máj. 24. 21:30
 6/19 A kérdező kommentje:

Természetesen az én kutyáim normálisan tisztán vannak tartva, három havonta féregtelenítés, és a rendszeres ápolás. Mint mondtam tisztaság van nálunk annak ellenére, hogy nem egy kutya él velünk! Úgy gondolom sok embernek kutya nélkül is koszosabb a lakása... Természetesen nem engedném be a baba szobájába őket, mert az első évben fokozottan figyelnénk a higiéniára, de a kutyáimat imádom, mindig is imádtam, sokak szerint túlzásba is viszem/vittem, de nekem ez így jó, Páromnak is, és nekik is. Más csinálja máshogy. Ez a hipó dolog kicsit túlzás szerintem:D Ne hasonlítsuk össze őket egy lohoncos, zsíros, ápolatlan kinti pulival... Tény, hogy az egyik nagytestű, a többi kistestű, de ha megsimogatod őket nem lesz zsíros és büdös a kezed, mivel mondom ápoltak!

Van olyan, akinek személyes tapasztalata van, baba érkezik az imádott kutyához felállásban? Mert keresgéltem a kérdések között, de főleg olyan van, ahol babához szeretnének kutyát venni... És ez azért tényleg más.

2012. máj. 24. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
a ma 21:08-as vagyok. Az általam linkelt fórumon van olyan, aki most várja a babáját, van , aki nemrég szült.Természetesen mindenkinek kutya van a családban. Néhol több is.
2012. máj. 24. 22:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekünk kinti kutyáink voltak amikor jött a baba. Azóta sajnos egyedül maradt. Néha, nagy melegben vagy csak úgy bejártak/bejár. Minden rendben lesz, maradhatnak a kutyusok ha most is így éltek. Amire viszont figyelj...oké, tuti hogy a baba szeretni fogja a kutyusokat. De a kutyusok is szeressék a babát! Mutasd be őket egymásnak, néha legyenek "együtt".
2012. máj. 24. 22:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Szomszédunkban van 2 retriever, lakásban és úgy született a baba. Semmi gond nincs. Egyébként milyen fajták? Csak úgy kíváncsi vagyok. Gratulálok a bébihez!
2012. máj. 24. 22:31
 10/19 anonim ***** válasza:
az elképzelésed működőképes. a odafigyelsz a higiéniára (a kutya babholmikkal ne érintkezzen, moss kezet kutya-baba fogás között, stb., de ezt szerintem neked nem kell ecsetelnem :) ) és a babaszobába nem mehet, akkor nem lesz baj, ne aggódj. arra viszont figyelj, hogy a babaszobán kívül találkozzanak, ereszd össze őket a felügyeleted mellett, mert mindkettőjüknek szokni kell a másik társaságát. nem szabad, h idegenek maradjanak egymásnak, ne tiltsd a kutyát a babától, mert a balesetek jelentős része ebből eredeztethető.
2012. máj. 25. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!