Kisbaba érkezik kutyák mellé? Hogyan tovább?
Sziasztok, baba érkezik hozzánk pár hónap múlva. Vannak kutyáink, imádjuk őket, benti kutyák, kanapé kutyák, egyedül az ágy tilos nekik. Jól nevelt, szófogadó kutyák mind, és egymással nagyon jól megvannak, figyelnek ránk, egyértelműen én vagyok a falkavezér köztük. Nem szeretném őket kitenni a kertbe, és azt szeretném ha a gyerekünk is később annyira szeretné őket, mint mi. Ha a babának a szobája tiltott nekik, de a lakás többi része nem, akkor ezt így meg tudom oldani higiénikusan? Így is 2 naponta takarítok, sűrűn mosom a fekhelyüket is, és nincs nálunk se kosz, se kutyaszag, mert amúgy őket is rendszeresen ápoljuk, fürdetjük, fésüljük. Amúgy általában öblítőillatuk van a fekhelyüktől:)
Én mindig puszilgatom őket, tehát nagyon nagyon fontosak nekem. Szerintetek hogy csináljam ezek után, hogy mindenkinek jó legyen?

regisztrálsz és nagyon sok tanácsot tudsz kapni. Jól el is lehet majd beszélgetni akár a csemetéről, akár a kutyákról.

Kutya ki!!! 5 tonna hipó+5 tonna clorox.Kíváncsi lennék én az első válaszolóra a mi védőnőnknél mekkora májer lenne. Letépné a fejét az tuti. De nem ez a lényeg, nekem is 3 kutyám van 1 puli 1 komondor 1 kaukázusi de mind kint vannak nagy ritkán a műhelybe bejönnek de nem a házba!! Akárhogy takarítasz mindig lesznek olyan bacilusok amire te nem vagy érzékeny de 1 baba igen. Hogy számolsz el magad előtt ha valami baj lesz a kutya végett? Ki a fontosabb?
37F

21.13
Szíved joga nem beengedni a kutyákat. Tudod, nem egy-sem két ember EGYÜTT él a kutyával és a gyereknek semmi baja.

Természetesen az én kutyáim normálisan tisztán vannak tartva, három havonta féregtelenítés, és a rendszeres ápolás. Mint mondtam tisztaság van nálunk annak ellenére, hogy nem egy kutya él velünk! Úgy gondolom sok embernek kutya nélkül is koszosabb a lakása... Természetesen nem engedném be a baba szobájába őket, mert az első évben fokozottan figyelnénk a higiéniára, de a kutyáimat imádom, mindig is imádtam, sokak szerint túlzásba is viszem/vittem, de nekem ez így jó, Páromnak is, és nekik is. Más csinálja máshogy. Ez a hipó dolog kicsit túlzás szerintem:D Ne hasonlítsuk össze őket egy lohoncos, zsíros, ápolatlan kinti pulival... Tény, hogy az egyik nagytestű, a többi kistestű, de ha megsimogatod őket nem lesz zsíros és büdös a kezed, mivel mondom ápoltak!
Van olyan, akinek személyes tapasztalata van, baba érkezik az imádott kutyához felállásban? Mert keresgéltem a kérdések között, de főleg olyan van, ahol babához szeretnének kutyát venni... És ez azért tényleg más.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!