Hamarosan kisbaba érkezik a családba. Ajándék ötleteket várunk! Még van időnk, akár rendelni is tudunk, van olyan honlap, amit ajánlanál ez ügyben?
Kisfiú fog születni és szeretnénk őt férjemmel valami különleges ajándékkal üdvözölni. Nagyon szeretjük a magyaros, angyalkás, ezo-s dolgokat viszont általános dolgot nem szeretnénk adni. Van már egy nagy testvér, ő is fiú, úgyhogy sok mindene meglesz már. Várjuk az ötleteket!
Köszönjük. :)
Én a Babakönyvet (napló) és játékokat nem vettem meg, tartogatom az ajándékot hozni szándékozóknak.
Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz az anyukánál, mire van szükségük, úgy a tuti, és úgy is örülni fognak (mivel irtó sokminden kell, és minden darab drága).
Belinkeltem nehany oldalat, ahol egyedi ajandekok kaphatok, de mindenkepp erdemes azert megkerdezni a szuloket, hogy mire volna szukseguk, mert szinte barmibol lehet egyedit is csinaltatni.
Lehet nevre szolo torolkozo, takaro, partedli, falvedo, pelenkatorta, fenykeptartok, fotoalbum, emlekkonyv, polo akar az egesz csaladnak vmilyen vicces szoveggel, vagy csak nevvel, konyv, pluss...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!