Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kisbaba már akkor felsír,...

A kisbaba már akkor felsír, amikor csak a feje van kint, vagy csak akkor amikor már az egész teste kint van?

Figyelt kérdés

És amíg csak a feje van kint, addig mit csinál, és ez az állapot mennyi ideig tart? És amikor kijön, akkor milyen pozícióban van? Úgy értve, hogy hassal felfelé van, vagy háttal felfelé, vagy oldalt esetleg?

13/L (Nem vagyok kismama!)

2010. szept. 18. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Amikor már az egész gyermek kint van. De egyébkétn videókat nézhetsz róla a neten, és akkor világos lesz.
2010. szept. 18. 16:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt inkább nem szivesen néznék, eléggé félelmetes meg gusztustalan (régen volt a Vészhelyzetben, kb 1 mp-ig bírtam odanézni)
2010. szept. 18. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem így nem igaz,amit az első válaszoló írt.Amikor a 2. babám született és csak a buksija volt kint,a szülésznő mondta neki,hogy bébi még ne sírj,várj egy picit,mindjárt kint leszel(várni kellett még 1 tolófájást,).
2010. szept. 18. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem élő szülés videóra gondoltam, hanem animációra. Ott láthatod, hogyan fordul meg a baba szüléskor, stb. És bocs, ha már felsír hamarabb, és rosszul írtam. Az enyém ráérős volt.
2010. szept. 18. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi

És mennyi ideig tart az a fázis, amikor még csak a feje van kint?

2010. szept. 18. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Picur nekem csak akkor sirt amikor teljesen kibujt. AMIKOR ELÖSZÖR levegő jutott a tüdejébe. Kb 1pecig volt csak a feje kint.Köv fájásra kibujt az egész Picur. (Max3fájás volt az egész mire kijött.)
2010. szept. 18. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért érdekel, mert már előre félsz a szüléstől, akkor nem kell! A kitolás rész mindenkinek más hosszúságú, valakinek gyorsabb, valakinek hamarabb lezajlik. Nekem onnantól kezdve, hogy elkezdődött a kitolás érzés, kb. negyed óra alatt jött ki teljesen, olyan 5-6 nyomás lehetett kb., nem emlékszem, mert olyankor az ember baromira koncentrál. Viszont mikor már kint volt a feje teteje, utána 1 nyomásra "kirepült" belőlem. Úgy kapta el a szülésznő. :)

Nem engedték rögtön levegőt venni, mert belekakilt a magzatvízbe, és le kellett szívni a légútjait, az pár másodperc volt. Ilyenkor amúgy amíg még ott van rajta a köldökzsinór, meg a méhlepény is tapad, addig onnan kap oxigént, tehát nem fullad meg.

2010. szept. 18. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi! csak érdekel, még nem félek tőle, mert még nagyon messze van :D
2010. szept. 18. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!