Ha kisbaba erkezik a csaladba, torvenyszeru, hogy a macskusznak mennie kell?
Nem dehogy. A terhesség alatt gumikesztyűben tisztíthatod a macskaalmot.
Bár ilyenkor másra szokták bízni.
A többi meg a szokásos, állatorvos beoltja és féregteleníti a cicát.
Tapasztalatom nincs arra nézve, hogy a macska mit csinál a csecsemővel, de azt tudom, hogy a szobakutya a védelmébe veszi és nem bántaná soha.
Az én cicám egész terhességem alatt a hasamon aludt (nagyon muris volt megfigyelni, hogy egyre feljebb került, ahogy a hasam nőtt!), és mikor a kicsi megszületett, ismerősként fogadta, úgy feküdt az ágya mellett, mint egy kutyus. De sohs rá nem ugrott volna, a kiságyba sem mászott be, még akkor sem, mikor a baba nem volt benne. Szóval pontosan tudta, hogy hol a helye!
Szoptatásnál mellém bújt dorombolni, mindig a másik oldalra, mint a baba, de egyébként sem ért hozzá soha.
Nősténymacska, később neki is lettek kölykei, "akiket" egyenként odavitt a járóka mellé (és nem bele!), mintegy bemutatni őket az akkor már másfél éves kislányomnak.
Kész öröm nézni, hogy hancúroznak ma már együtt!
Szia!
Ponthasonlón gondolkodtam a minap nekem egy kutyusom van aki most 2 éves tehát remélhetőleg még minimum 10 évet velünk lesz! S ha jön a baba mi lesz! Szerintem megoldás lehet az ajtóra egy kis félajtó amin a kutyus nálatok cicus nem megy be a baba szobába és az h akkor etesd takarítsd mikor a gyerkőc alszik. Semmikép ne válj meg tőle jót is tesz egy gyereknek ha állatok mellett nő fel legalább megtanulja őket szeretni és tisztelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!