Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatorvosoknak lehetőségei...

Szityák kérdése:

Az állatorvosoknak lehetőségeikhez mérten nem kellene akadályozniuk a szaporítást?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert azzal tisztában vagyok, hogy sok tudatlan ember szaporítja a kutyáját agyba-főbe, amin már meg sem lepődöm, de tegnap történt valami, amin kiakadtam.

Van egy pár a környékünkön, akiknek van 2 tk. nélküli westieje, akiket már évek óta próbálnak pároztatni, de sikertelenül. Azt mondta a lány, hogy ha nem jön össze, akkor annyiban hagyják a dolgot, nem foglalkoznak ezzel többet. Én magamban már megörültem, hogy legalább ennyivel kevesebb kölyök lesz, arre az állatorvosa felajánlotta, hogy mesterségesen megtermékenyíti a kutyát!:S Azt hittem rosszul hallok!

Ráadásul már többször mondták a gazdái, hogy a szőre és a pofája alapján a szukában valószínűleg van valami más is a a westien kívül.

Minek lesz egy ilyen emberből állatorvos? Nekik csak a pénz számít? Ez nekem már egy kicsit sok! Nincs arra valami törvény, hogy az állatorvosnak kötelező jelenteni, ha valaki szaporítani akar? Lehet nem ártana, bár ilyen alapon úgyis mindegy lenne.:(

2012. máj. 22. 18:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
:(
2012. máj. 23. 11:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!