Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ha a kutyám nem...

Mit csináljak ha a kutyám nem bírja az utazást, és folyton behányik a kocsiba?

Figyelt kérdés

A kutyám már az 5-10 perces utakat sem nagyon bírja, vagy csak szenvedve. Nyáladzik, nagyokat nyel stb. Nagy csoda ha a 10 perces utat kibírja hányás nélkül. Pedig utazás előtt általában 6-8 órával nem szokott kapni semmilyen kaját, csak vizet, meg szoktam sétáltatni előtte egy 20 percig is. Ilyen kutya biztonsági övvel szoktam néha kikötni kocsiba, de hát úgy sem bírja. Az ilyen kisebb hordozható kenneleket még nem próbáltuk, de félek, hogy oda is behányna, és csak a saját hányásában kellene ülnie a kennelben az út végéig.

Pedig tök jó lenne ha legalább a fél órás utakat kibírná, mert akkor több helyre tudnám magammal vinni, tudnánk kirándulni, szép helyekre sétálni stb.

Szóval már nem tudom mit tehetnék többet. Van erre valamilyen gyógyszer vagy módszer, bármi? Valamilyen táplálék kiegészítő, vitamin vagy tényleg bármi?

tegnap 21:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem kölyök kutyáról van szó, egy 2 éves tacskó ivartalanított szuka kutyusról.
tegnap 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Biciklin is, első kosárban?
tegnap 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nálunk is van rá gyógyszer. Tesómék kutyája ugyanilyen mint amit leírtál és utazás előtt gyógyszert adnak neki. Németországban élnek, szóval itt valószínűleg más nevű tabletta van, de segíteni fog rajta. Kérdezd meg az állatorvost.
tegnap 21:41
 4/10 anonim válasza:
100%
Nálunk embereknél is van ilyen, aki nem bírja az utazást. Van rá valami gyógyszer, szerintem állatoknál is van rá valami .
tegnap 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Én is ilyen voltam kisgyerekként, behánytam az autóba es a lányom is ilyen volt mikor pici volt
tegnap 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Kérdés, hogy hordozóban van-e a kutya utazás alatt vagy nem. A gyorsan változó fényingerek embernél is kiválthatnak akár epilepsziás rohamot is, de a hányás is gyakori. Ki kellene próbálni a hordozót és letakarni az út alatt. Gyógyszerezés "embertelen".
tegnap 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Gyakori utazással fogja csak megszokni. Nincs csodaszer. Vidd el majd minden nap és megszokja. Ha évente kétszer teszed csak kocsiba, ne csodálkozz, ha nem bírja.
tegnap 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Ott a pont 7 es!
tegnap 22:16
 9/10 anonim válasza:
100%
6# miért lenne a gyógyszerezés "embertelen"? Utazáskor nekem is be kell vennem egy Deadelon tablettát, különben hányingerem lesz. Valószínűleg állatok számára is létezik ilyen gyógyszer. Nem elkábítják,ha erre gondoltál,csak mint embereknél, náluk is a hányingert csillapítják.
tegnap 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Vidd bringával, úgy mint ET a filmben.
tegnap 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!