Mit csináljak, ha kutyasétáltatás során rám és az 5 kg-os kutyámra támad egy nagyobb testű vadász vagy őrző kutya?
Figyelt kérdés
Nem magamat, hanem a kutyát féltem ilyen téren, mit tanácsoltok milyen "eszközt" szerezzek be, ami hatásos és távol tartana egy ilyen állatot.tegnap 17:11
1/4 anonim válasza:
Nos, én falun élek, és volt részem már párszor ilyen szituba, leginkább saját kutyát sétáltatva, akkor a kutyát hátra rántottam magam mögé, közéjük álltam és dobogtam a lábammal meg üvöltöttem mint a hülye, egyszóval mindent hogy nagynak, veszélyesnek, hangosnak tűnjek, plusz tehetsz úgy mintha fel vennél valamit a földről hogy hozzávágd, ez egy automatikus menekülési reflexet indít be a kutyákban, nekem ezek eddig eszköz nélkül is beváltak, olyan volt még egyszer hogy kaját dobtam a kutyának és ameddig ette leléptem. Egyébként egy kötél vagy egy bot is tökéletes ha van nálad, a lényeg hogy ne verd szét a másik kutyát se.
2/4 anonim válasza:
De, a legjobb ha kerülöd az ilyen környékeket és szituációkat
(1es voltam)
3/4 anonim válasza:
Ja és miután kicsi a kutya ott van a lehetőség hogy felkapd az öledbe, ez volt a másik szitu amikor egyik ismerősöm tacsiját setaltattam
(1,2)
4/4 anonim válasza:
"ma 17:34"
igen, ez a megoldás, jól leírtad. felkapni sem szabad a kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!