A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?
17-es nem csoda,hogy ki vagy akadva ez nagyon durva néztem a képeket meg érdemelné tényleg,hogy elvegyék a kutyust tőle :( A többieknek üzenem,hogy vegyetek vissza a lendületből oké,hogy véditek a kutyát DE még is mit képzeltek magatokról,hogy mertek más családi életébe bele mászni ilyen gusztustalan módon?!Semmi jogot sincs hozzá!!!!!!Valamit azért nem csinált olyan rosszul,ha a kutya már 6 éves. Abban igazatok van,hogy vigye el sétálni ezt oldja meg,de miért kell ilyen erőszakos bunkó módon bele mászni a családi állapotába meg van az oka arra miért nem tudja ki vinni ezért nem kell egyből becsmérelni. Brávó ezzel megint bebizonyítottátok,hogy milyen egy szemét nép a magyar nép ahelyett,hogy valamivel megpróbálnátok segíteni még akkor is,ha makacs ti rögtön bele gázoltok a lelkébe és családi állapotába miért is,mert nem viszi ki sétálni ja akkor akasszuk fel rögtön érte leírta normálisan,hogy futtatja a lakásban és játszik vele és az erkély is nagy ez nem olyan nagy bűn,ha pedig senkire nem számíthat valahogy boldogulnia kell és erre nem ez a megoldás,hogy ajándékozza el,ha már 6 éve meg van. Kedves kérdező valahogy tényleg meg kellene oldanod legalább egy sétát bármibe is kerüljön én nem ítéllek el tudom milyen az,ha valakinek szar a családi élete sokszor nem könnyű,de előbb utóbb kiderül az ég :)
Még annyit a többieknek én megértem,hogy véditek a kutyus érdekeit,de ezzel a hozzá állással nem győzitek meg a kérdezőt sőt ettől csak fel bosszantjátok és nem fog rátok hallgatni és nem is csodálkozom rajta ilyen válaszok után én is elküldenélek titeket a pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!