Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorki kutyám folyamatosan...

A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnesirass... Az orra belenyomásával csak azt éred el, hogy frusztrált lesz, amiért egyáltalán merészelt pisilni vagy kakilni, és előbb-utóbb a kanapé mögé fog járni a dolgát végezni, ahol nem látod. Fejezd be sürgősen.

Sétára pedig minden kutyának szüksége van, nem élhetnek egy lakásba zárva és kész, te is marha gyorsan megunnád. Ha a gyerekeidet le mered vinni (remélem, ők nincsenek a lakásba zárva), akkor a kutyát is merd. A kóbor kutya nem automatikus gyilkológép, többségük kedvesen ismerkedni akar csak, de el is lehet őket zavarni, vihetsz magaddal erős szagú dezodort, amivel lefújod őket, ha túl közel jönnek.

A kutyád amúgy momentán nem szobatiszta, sosem volt az, hiszen világéletlében a lakásban végezte a dolgát, de ezen még lehet változtatni. Napi három séta, pelenka beszűntetése, és a kutya egész napos figyelése. Egyik kutya sem szeret a saját élőhelyére piszkíatani, nem természetes neki ez a helyzet, ne csodáld, ha viselkedési problémákat vesz fel.

2012. máj. 18. 12:18
 12/53 anonim ***** válasza:

annyit én még hozzá tennék,hogy egyik kérdező most pont yorkit keres,nem akarod neki adni? Ezerszer jobb élete lenne nála a kutyádnak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2968507-erdob..

szerintem vedd fel vele a kpacsolatot..

2012. máj. 18. 12:22
 13/53 anonim ***** válasza:

Sok a kóbor kutya igy bent van nagy játék akkor kiszaladja magát a levegőztetés az erkélyen történik! Hát amikor kedve van odapis kakil,ha rajta kapom az orrát belenyomom akkor 1-2napig nem csinálja aztán ujra!Hát a szőnyeget mosom ahogy tudom de a szag tuti ott marad:( Lehet a kisebb fiu miatt de eddig nem csinálta most van egy kb 2hete

wtf?? ez egy YORKI, max. 3 kg, kóborkutyát látsz, felkapod, aztán kész...!

MINDEN kutyának kell a séta és pont.

és nem nyomjuk bele az orrát! lehet nevelni, de max. újsággal picit meglegyinteni a fenekét, nem a gerincét!

de itt nem ez a gond.

le kell vinni sétálni, nincs mese, össze van zavarodva a kutyád!

2012. máj. 18. 12:30
 14/53 A kérdező kommentje:
Először is nem gondoljátok hogy igy akartam???Igy alakult! Akik most megszórtak csak ugyanolyan életet kivánok nekik mint amiken én keresztül mentem!NEm gondojátok hogy odaadnám valakinek a kutyámat szeretem attól még hogy szerencsétlent nem tudom elvinni sétálni és nem az én hibámból! Igen kimegyek a gyerekkel az egyiket tolom a másiknak a kezét fogom közben nincs már 4dik kezem mert az is kéne,ja és mindezt főut mellett,játszi nincs a közelben szóval valaki legyen ügyes és oldja meg.....keritést pedig kibontották a lopós egyének megcsináltatni nincs pénzem igy az udvaron sem lehetünk! Még valami kérdés esetleg fikázás?!
2012. máj. 18. 12:35
 15/53 anonim ***** válasza:

A kutya helyében én nem csak a szőnyegre csinálnék neked, hanem a kanapére és még jól szét is kenném, az tuti! Meg ide-oda, esetleg kajás edénybe meg ilyenek...

Ember! Neked egy terriered van és nem egy plüssállatod! Hát a fene vigye el, ott ülsz a gép előtt de egy kutya alapvető szükségleteinek géptelen vagy utána olvasni? Eszem megáll...

2012. máj. 18. 12:37
 16/53 anonim ***** válasza:

nem akarok egy ilyen kérdésnél ebbe belemenni, de a kérdés adja magát.

ha ilyen helyzetben élsz, minek vállaltál még egy gyereket?

vissza a kutya témához: felelős vagy azért, amit megszelídítettél - ha tetszik, ha nem.

ezért írták, ajándékozd el. neki is jobb lenne, ezek szerint neked is.

egyértelmű, miért pisil, kakil be a szerencsétlen kis állat.

2012. máj. 18. 12:38
 17/53 anonim ***** válasza:

A szeretet sajnos édeskevés. Az egyik vendég kutyust aki hozzánk jár is nagyon szereti a gazdája. Csak épp lebénult, tolószékes és nem tudja kielégíteni a kutya igényeit. Egy shih-tzuról beszélünk, évente EGYSZER van kozmetikázva. MEgjelentek, és elmeséltem a pacáknak, h mik a kutya igényei, ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, segítséget kell kérni. De a végén hozzátettem, h ha mégegyszer ilyen állapotban látom meg a kutyát, akkor szó nélkül elveszem, és mehet a sóhivatalba.

így nézett ki a kutya:

[link]

2012. máj. 18. 12:40
 18/53 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretheted a kutyádat igen,ez ÁLLATKÍNZÁS!!

Kutya nem érzi jól magát úgy ahogy most él,és ha annyira szeretnéd és az érdekeit néznéd odaadnád olyannak aki kutyaként bánik vele és sétáltatja MINIMUM napi 3x! Még nem késő úgy döntened hogy a kutyádnak KUTYA életet akarsz!

2012. máj. 18. 12:41
 19/53 anonim ***** válasza:
te, a gyerekek apja, nagyszülők, barátnők, rokonok? merre vannak?
2012. máj. 18. 12:42
 20/53 anonim ***** válasza:
Miért nem akarod elajándékozni, hogy jó élete lehessen? Mi az oka?
2012. máj. 18. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!