Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorki kutyám folyamatosan...

A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Nem akartam káromkodni bocsánat és tisztitom a szőnyeget és nem szeretném odaadni a kutyámat mert szeretem!
2012. máj. 18. 13:16
 42/53 A kérdező kommentje:
Elveszitettem már olyan sok mindenkit és igen lehet ilyen téren önző vagyok
2012. máj. 18. 13:20
 43/53 lakle ***** válasza:
Figyelj, a kerítést ki lehet pótolni pár deszkával. Gondolom nem a nap 24 órájában vannak ott a kóbor kutyák. Kiengeded a tiédet, ha látod, h jön egy kutya felveszed és bementek a házba, ennyi. Mindent meg lehet oldani.
2012. máj. 18. 13:27
 44/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ lakle!
2012. máj. 18. 13:29
 45/53 lakle ***** válasza:
Egyébként azt is meglehet tanítani egy kutyának, hogy hol a határ, nem kell, hogy kerítés bármi legyen ott. (Nyilván ez a kóbor kutyákat nem tartja távol). Lehet, hogy először félni fog, ha sosem járt még kinn vagy nagyon régen, de akkor próbáld csalogatni egy kis falattal. Ha tényleg szereted meg kell tenned, hamar rájön milyen jó dolog kinn lenni. Legalább napi 3x engedd majd ki. Ha mentek valahova a babakocsihoz is oda lehet kötni a pórázt.
2012. máj. 18. 13:44
 46/53 A kérdező kommentje:
Már próbáltam többször de alászalad és nem is tetszik neki hogy rövidpórázon van mert ilyen kiengedőst nem tudtam venni ezaz 2-3m es fix póráza van,persze volt már kint régebben mikor jó volt a kerités és szökött is már ki az udvarról na akkor uccu neki futás utána hogy nehogy baja legyen,ezért is félek igy kiengedni mert közben a gyerekek a lakásba én futok a kutya után mert hiába hivom vissza,közben aggódok a gyerekekért szóval nem könnyű!
2012. máj. 18. 13:52
 47/53 lakle ***** válasza:
Egy kutyával sokat kell foglalkozni, sok idő tanítani, főleg, hogy már nem kölyök a tiéd. Ha ez nem megy, tényleg jobb ha odaadod olyannak, aki tud vele megfelelően foglalkozni.
2012. máj. 18. 14:21
 48/53 anonim ***** válasza:
Épp azért szökött el, mert nem viszed sétálni. Neki a séta nem pisi meg kaki, hanem kőkemény kommunikáció. Tudja szaglászásból h itt volt Fifi meg Bodri, ekkor és ekkor, ezt és ezt üzenik. És ő szépen válaszol is rá.
2012. máj. 18. 16:17
 49/53 anonim ***** válasza:
Azt nem mondta senki, hogy azonnal minden tökéletesen fog menni. Meg kell tanítani szépen sétálni, sosem csinálta, és sosem mutattad meg neki, hogyan kéne, honnan tudná? :)
2012. máj. 18. 16:32
 50/53 A kérdező kommentje:
Sétálni jártunk mikor terhes voltam csak lehordani nem tudtam pisi kaka mióta a második kicsi megvan azóta nehézkes a kijutás sétálás!
2012. máj. 18. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!