Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorki kutyám folyamatosan...

A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Hát nem írtad, hogy mennyi idős, történt e valami változás bármiben..........
2012. máj. 18. 09:58
 2/53 anonim ***** válasza:
Dominanciagondokra gyanakszom, de ha mesélsz többet róla, akkor pontosabbat fogunk tudni mondani :) Mennyi idős? Mióta szobatiszta? Milyen a kapcsolata a gyerekekkel? Kan, szuka? Mikor változott meg, és az köthető-e valamilyen eseményhez? Úgy általában hallgat rátok, vagy ő az úr a házban?
2012. máj. 18. 10:20
 3/53 A kérdező kommentje:

4éves,szuka,kiskora óta szobatiszta,pelusra pisilt kezdetektől fogva mert veszélyeztetett terhes voltam és nem birtam őt lehordani,sürün cserélem a pelusát!NAgyon kedves szerethető kiskutya,nem csinál hülyeségeket,szeret játszani,néha ha szólok neki süket,de a gyerekeim is:D

Februárba mult 4éves a nagyobbik fiam márciusba mult 3éves tehát nemsokkal a kutyus érkezése után teherbe estem,a kisebb fiam 11hónapos!Konkrétan most semmilyen változás nem történt csak folyamatosan jöttek a gyerekek! Anyós kinem álhatja de nem bántja,gyerekek nem bántják a nagyobb játszik vele megeteti itatja,pesze néha kergeti de olyankor rászólok,nincs nyuzva a kutyus!Aggódok érte,meg persze a szőnyeg is ki van már idegileg:)

2012. máj. 18. 10:36
 4/53 anonim ***** válasza:

az én mopszom akkor csinálta, mikor anyuék elutaztak, hazajöttek, azóta semmi, elmennek, akkor megint "bekattan"

biztosan történt valami az életében

lehet idegrendszeri gond is, egyébként

állatorvost, kutyakiképzőt érdemes megkérdezni

2012. máj. 18. 10:41
 5/53 anonim ***** válasza:
mióta van ez a bekakilás, pisilés? én a 11 hónapos érkezésére gondolnék így hirtelen...
2012. máj. 18. 10:42
 6/53 anonim ***** válasza:
Szagot érez a szőnyegen amitől beindul nála az inger. Ennyi.
2012. máj. 18. 10:44
 7/53 anonim ***** válasza:
és most hányszor viszitek le egy nap?
2012. máj. 18. 10:45
 8/53 anonim ***** válasza:
Most megvan a napi három sétája szépen elosztva, hogy ne kelljen tartogatnia, és úgy csinálja? Akkor pisil-kakil oda, amikor egyedül van, vagy csak úgy, amikor épp rájön az inger? Sikerült már rajtakapni, és ha igen, hogyan reagáltátok le?
2012. máj. 18. 10:55
 9/53 A kérdező kommentje:
Sok a kóbor kutya igy bent van nagy játék akkor kiszaladja magát a levegőztetés az erkélyen történik! Hát amikor kedve van odapis kakil,ha rajta kapom az orrát belenyomom akkor 1-2napig nem csinálja aztán ujra!Hát a szőnyeget mosom ahogy tudom de a szag tuti ott marad:( Lehet a kisebb fiu miatt de eddig nem csinálta most van egy kb 2hete
2012. máj. 18. 12:09
 10/53 anonim ***** válasza:
86%

úristen,szegény kutya!

Nem csak a pisi kaki miatt visszük a kutyát sétálni ezt nem tudtad? Kellenek neki az ingerek,a szocializáció különben súlyós következmények is lehetnek!! Azt akarod hogy bekattanjon aztán megharapja a gyerekedet??

Miért nem vettél macskát ha így akarod tartani ezt elárulod nekem?

Szerinted máshol nincs sok kóbor kutya? Ha ezt tudtad,miért vettél kutyát?

Attól hogy ő egy yorkie és kicsi attól még KUTYA!! Nem kell úgy tartani mint egy macskát,főleg ízig -vérig terrier!

MEgbánod ezt te még nagyon,hidd el ebből még súlyos gondjaitok lesznek!

Ajándékozd el azt a kutyát (ivartalanítva) egy olyan embernek aki kutyaként fogja tartani! Légyszíves!

2012. máj. 18. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!