A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?
4éves,szuka,kiskora óta szobatiszta,pelusra pisilt kezdetektől fogva mert veszélyeztetett terhes voltam és nem birtam őt lehordani,sürün cserélem a pelusát!NAgyon kedves szerethető kiskutya,nem csinál hülyeségeket,szeret játszani,néha ha szólok neki süket,de a gyerekeim is:D
Februárba mult 4éves a nagyobbik fiam márciusba mult 3éves tehát nemsokkal a kutyus érkezése után teherbe estem,a kisebb fiam 11hónapos!Konkrétan most semmilyen változás nem történt csak folyamatosan jöttek a gyerekek! Anyós kinem álhatja de nem bántja,gyerekek nem bántják a nagyobb játszik vele megeteti itatja,pesze néha kergeti de olyankor rászólok,nincs nyuzva a kutyus!Aggódok érte,meg persze a szőnyeg is ki van már idegileg:)
az én mopszom akkor csinálta, mikor anyuék elutaztak, hazajöttek, azóta semmi, elmennek, akkor megint "bekattan"
biztosan történt valami az életében
lehet idegrendszeri gond is, egyébként
állatorvost, kutyakiképzőt érdemes megkérdezni
úristen,szegény kutya!
Nem csak a pisi kaki miatt visszük a kutyát sétálni ezt nem tudtad? Kellenek neki az ingerek,a szocializáció különben súlyós következmények is lehetnek!! Azt akarod hogy bekattanjon aztán megharapja a gyerekedet??
Miért nem vettél macskát ha így akarod tartani ezt elárulod nekem?
Szerinted máshol nincs sok kóbor kutya? Ha ezt tudtad,miért vettél kutyát?
Attól hogy ő egy yorkie és kicsi attól még KUTYA!! Nem kell úgy tartani mint egy macskát,főleg ízig -vérig terrier!
MEgbánod ezt te még nagyon,hidd el ebből még súlyos gondjaitok lesznek!
Ajándékozd el azt a kutyát (ivartalanítva) egy olyan embernek aki kutyaként fogja tartani! Légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!