Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorki kutyám folyamatosan...

A yorki kutyám folyamatosan bekakál, pisil a gyerekek szőnyegére eddig ilyet nem csinált mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Úgy hívják az okot h önzőség! Nekem jó, mert van egy kutyám, a kutya érdeke már nem érdekel, csak én, én és én!
2012. máj. 18. 12:46
 22/53 A kérdező kommentje:
Az én yorkim rendben van,fürdetem,szátitom,rendbe teszem havonta 1x kb,vágom a körmét,szóval nincs lepukkanvaegyáltalán!simogatom játszok vele....enni inni kap,az erkély nagy! De ha igy gondoljátok és persze eddig is próbálkoztam hogy jó legyen....majd igyekszem
2012. máj. 18. 12:46
 23/53 anonim ***** válasza:
Amelyik gyereket tolod, ahoz hozzákötöd a pórázt, és már mehettek is. Elég sokan megoldják, csak akarni kell :)
2012. máj. 18. 12:47
 24/53 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2968507-erdob..

"Van időnk szoktatni, tantani, a kislányom más állatokkal sűrűn találkozik."

Neki lenne ideje rá látod, hidd el jó helye lenne a kutyádnak nála! Miért nem akarod elajándékozni olyan helyre ahol jó élete lehetne?

2012. máj. 18. 12:48
 25/53 A kérdező kommentje:
ja ha te nem birsz a gyerekeiddel vagy van egy időszak ami nehéz akkor elajándékozod őket???Ha már igy belemegyünk a témába???Nekem olyan ő is mintha a gyerekem lenne és próbálom neki a megadni amire szüsége van! De ha ez önzőség....
2012. máj. 18. 12:49
 26/53 anonim ***** válasza:
Ha a gyerekeddel nem bírsz az utcán, bezárod a lakásba? :)
2012. máj. 18. 12:50
 27/53 anonim ***** válasza:
Kutya az nem gyerek,ha azt hiszed ezzel jót teszel neki hogy emberként/macskaként kezeled rosszul hiszed..
2012. máj. 18. 12:50
 28/53 anonim ***** válasza:

agyf@szt kapok...hát hogy adnád meg neki, amire szüksége van, ha nem viszed sétálni, neki meg arra lenne szüksége???

a hülyeség határtalan

2012. máj. 18. 12:51
 29/53 anonim ***** válasza:

Nézd, nem veszed figyelembe a kutya igényeit, csak a sajátodat. Te ezt minek hívod?

Azt meg jobb, ha tudod, hogy mindig van más lehetőslg, csak akarni kell. Akard jobban, a kutyád érdekében. Nem tengerimalacod van, hanem kutyád, ráadásul terriered. Csórinak az az egyetlen bűne, hogy kicsi, ha német juhász lenne, már rég szétszedett volna titeket. Igazán remek kutya, hogy ilyen sok évig bírta különösebb viselkedési problémák nélkül, igazán meghálálhatnéd a kevdességét azzal, hogy a kedvére teszel egy kicsit.

2012. máj. 18. 12:52
 30/53 anonim ***** válasza:

Próbálod, de nem megy.

A gyerek meg a kutya nem egyforma. Amúgy ha nem megfeleően tartod a gyereket a gyámügy se szó, se beszéd, elveszi....Az inkubátorok meg azért lettek kirakva, h aki nem tjda ellátni, az lemondhasson róla. Mert tudja, h másnál jobb helyen lesz.

2012. máj. 18. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!