Melyik a kedvenc kopaszkutya fajtád?
Figyelt kérdés
A kérdés lényege, hogy kinek melyik a kedvenc kopaszkutyafajtája, nekem az amerikai kopasz terrier és neked talán a kínai? A mexikói? Vagy talán a perui a kedvenced? Sajnos a kopaszkutyák lényegesen ritkábbak a szőrös kutyáknál, bár bizarr külleműek, de vannak olyan ragaszkodók, hűségesek, mint szőrös társaik. Nincs mellébeszélés, csak írd be, hogy melyik a kedvenc kopaszfajtád a kutyák közül.2012. máj. 13. 11:34
11/18 anonim válasza:
Ez a kérdés hányszor lesz még kiemelve? :D
12/18 anonim válasza:
Kínai kopasz kutya a kedvenc de utána a Amerikai kopasz terrier.
13/18 anonim válasza:
Tényleg már harmadszorra emelted ki. Azt hittem egy kérdést csak egyszer lehet kiemelni. :O
14/18 anonim válasza:
Egyik se, szerintem nagyon rondák és kényesek
15/18 anonim válasza:
kedves 4.válaszoló!
A kínai kopasz olyan akár mint egy gyerek: fürdetni,kezelni,ápolni kell és stb
Nekem ilyen kutyám van és teljesen olyan mint egy csecsemő! Aki nem szeretne gyereket,annak ajánlok egy ilyen tünemény bébit! :DDDD
16/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is szeretnék egy kopaszkutyát, sajnos nagyon drágák - mert ritkák -, de mégsem adom fel, ennyi válasz azért elég, többet nem fogom kiemelni, nyugi!
2012. jún. 23. 20:58
17/18 anonim válasza:
Nekem mexikóim van, úgyhogy az a kedvencem. :) Egy családtól hoztuk el 7000ft-ért. Azt se tudták azok, hogy milyen fajta pontosan, a korát se tudták jól. De imádom őt!!!! Tele van élettel. :)
18/18 A kérdező kommentje:
Épp elég ennyi válasz. Több nem kell.
2012. jún. 24. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!